Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
ریاست بیمارستان::
مدیر داخلی::
خدمات الکترونیک و واحد(I.T)::
مدیر خدمات پرستاری::
بخشهای درمانی::
دفتر بهبود کیفیت::
دفتر رسیدگی به شکایات::
قوانین و مقررات::
راهنمای مراجعین::
اخبار بیمارستان::
معرفی مرکز::
نقشه بیمارستان::
آموزش همگانی::
فهرست داروئی ایران::
پزشک خانواده::
خیرین بیمارستان::
روابط عمومی::
تماس با ما::
رسالت و سیاست بیمارستان::
::
تماس با ما

AWT IMAGE

..
راهنمای کارکنان جدیدالورود

همکار گرامی، ضمن خیر مقدم جهت حضور و شروع فعالیت شما در این مرکز، به منظور آشنایی هرچه بیشترخواهشمند است به  مدیریت دفتر خدمات پرستاری یا دفتر حاکمیت بالینی مرکز تماس حاصل فرمائید. 

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
میزان رضایت شما از مطالب وب سایت به چه میزان است ؟
زیاد
متوسط
کم
   
..
نظرسنجی
میزان رضایت شما از خدمات سرپایی به چه میزان است ؟
زیاد
متوسط
کم
   
..
نظرسنجی
ميزان رضايت شما از خدمات بستري به چه ميزان است؟
زياد
متوسط
كم
   
..
نظرسنجی
ميزان رضايت شما از واحدهاي اداري به چه ميزان است؟
زياد
متوسط
كم
   
..
اوقات شرعی
AWT IMAGE
..
:: بهداشت محیط : بهداشت محیط ::

  نام واحد : بهداشت محیط

  شماره تماس (داخلی) : 301

  نام مسئول واحد : وحید معینی

  مدرک تحصیلی : کارشناس

  سابقه کار : 22 سال

  عنوان پست : کارشناس بهداشت محیط

  

AWT IMAGE

شرح وظایف کارشناس بهداشت محیط :

  •   بازدید و بررسی وضع بهداشتی بخشها و محیط درونی و بیرونی مرکز .
  •   اجرای استانداردها و مقررات بهداشت محیط در مرکز .
  •   نظارت بر وضع بهداشتی آشپزخانه و سالن سلف و همچنین مواد خوراکی و آشامیدنی ( از قبیل گوشت ، مرغ ، حبوبات ، آب و لبنیات مورد مصرف در مرکز ) .
  •   همکاری و برنامه ریزی و بررسی برنامه بهداشتی مرکز .
  •   همکاری در ارائه مشورت های بهداشتی به مقامات مرکز .
  •   انجام نمونه گیری از مواد خوراکی و آشامیدنی و ارائه به آزمایشگاه بهداشت محیط دانشگاه و پیگیری آن و اقدام مقتضی پس از حصول نتیجه ( به منظور کنترل کیفی و بهداشتی ) .
  •   انجام سم پاشی های لازم در بخشها و آشپزخانه و سایر واحدها در صورت لزوم .
  •   انجام اقدامات بهداشتی طبق دستورالعمل های صادره .
  •   مطالعه و بررسی پیرامون بکاربردن روشهای جدید عملیاتی بمنظور افزایش بازده و کارائی بیشتر .
  •   انجام آموزشهای لازم به کارآموزان و دانشجویان بهداشت محیط طبق برنامه و هماهنگی با واحدهای درون و برون بخشی مرکز .
  •   شرکت در سمینارهای آموزشی و کارگاهها بمنظور افزایش مهارت و تجربه .
  •   صدور دستورات بهداشتی به واحدهای داخلی مرکز بمنظور بالابردن سطح بهداشت عمومی .
  •   همکاری و هماهنگی با بهداشت محیط استان واخذ نیازمندیهای بهداشتی از آنها .
  •   توجه کامل به مستندات دستورالعمل های سیستم مدیریت کیفیت .
  •   انجام سایر امور محوله طبق دستور مقام مافوق
دفعات مشاهده: 3496 بار   |   دفعات چاپ: 265 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 94 بار   |   0 نظر
::