Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با مرکز::
حوزه ریاست::
معاونت آموزشی و پژوهشی::
مدیریت خدمات پرستاری::
واحدهای پشتیبانی ::
درمانگاه های تخصصی::
بخشهای درمانی مرکز ::
واحدهای پاراکلینیکی::
بهبود کیفیت::
واحد رسیدگی به شکایات::
پزشک خانواده ونظام ارجاع::
تعامل با بیمار وخانواده::
ارتباط با کارکنان مرکز::
دپارتمان روانپزشکی و روانشناسی::
گزارش دهی خطا::
تکریم ارباب رجوع::
واحد فناوری اطلاعات ::
قوانین و مقررات::
مناقصه ها و مزایده ها ::
RSS پایگاه ::
درباره ما ::
گالری تصاویر::
::
فرم ارتباط با معاون آموزشی

AWT IMAGE

..
دفتر توسعه آموزش (EDO )

AWT IMAGE

..
اموررفاهی کارکنان

AWT IMAGE

..
فرم ارائه پیشنهاد

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
سايت بيمارستان بهشتي را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
عالي
خوب
متوسط
ضعيف
   
..
هواشناسی

AWT IMAGE

..
:: معرفی ::

AWT IMAGE

نام و نام خانوادگی : سید صادق شفیعی     

سمت :کارشناس بهداشت محیط

مدرک تحصیلی : لیسانس بهداشت محیط

        

 وظایف کارشناس بهداشت محیط بیمارستان:

 1- مشارکت درتعیین خط مشی وسیاست کلی بهداشت محیط بیمارستان براساس اصول ومعیارهای موجود

 2-شناخت ودسته بندی مسایل بهداشت محیط بیمارستان وارائه راهکارهای فنی واجرایی جهت حل مشکلات موجود.

 3-هماهنگی باسوپروایزرآموزشی دراجرای برنامه های آموزشی برای پرسنل ،بیماران ومراجعین واختصاص بخشی ازبرنامه های 

 آموزشی به موضوعات بهداشت محیط وکنترل عفونت

 4-تلاش درجهت تشکیل مرتب جلسات کمیته بهداشت محیط بیمارستان وپیگیری مصوبات آن

 5-ایجادهماهنگی وارتباط بامراکزبهداشت شهرستان واستان وجلب همکاری بین بخشی ودرون بخشی جهت حل مشکلات بهداشتی 

 بیمارستان

 6-نظارت برکیفیت آب معدنی وآب ذخیره بیمارستان (نمونه برداری میکروبی وشیمیایی ،کلرسنجی وگندزدایی مخازن ذخیره آب)

 7-نظارت برنحوه جمع آوری،تفکیک،حمل ونقل ودفع بهداشتی زباله های معمولی،عفونی ونوک تیزبیمارستان

 8-نظارت برجمع آوری وتصفیه ودفع بهداشتی فاضلاب قسمتهای مختلف بیمارستان

 9-نظارت برکیفیت موادغذایی خام خریداری شده وکیفیت غذای پخته شده وتوزیع شده.

 10-نظارت بروضعیت سلامتی وبهداشت فردی پرسنل آشپزخانه ومعرفی آنهاجهت دریافت معاینه پزشکی

 11-نظارت برنحوه ضدعفونی وگندزدایی بخشهای مختلف واعمال نظردرانتخاب نوع ومیزان مصرف موادگندزدا درجهت آلودگی

 وپیگیری درجهت کنترل آلودگی

 12-کنترل بهداشتی رختشویخانه واستریلیزاسیون مرکزی ونظارت برنحوه شستشو،گندزدایی وجداسازی البسه ونحوه استریل کردن 

  صحیح وسایل پزشکی.

 13-پیگیری واجرای برنامه های منظم کنترل حشرات درمواردلزوم

 14-نظارت بروضعیت بهداشت محیط آشپزخانه،توزیع غذا،رستوران،سردخانه زیرصفروبالای صفروانبارموادغذایی

 15- نظارت بربخشهای کارباپرتوهای یونسازبه منظورحفاظت پرسنل ومراجعین دربرابراشعه باهماهنگی مرکزبهداشت استان

 16-نظارت بر وضعیت سیستم های سرمایش وگرمایش

 17- برنامه ریزی جهت بازدیدروزانه ازقسمتهای مختلف بیمارستان وثبت فعالیت ها،تنظیم چک لیست وضعیت بهداشت محیط 

   بیمارستان وارائه به ریاست بیمارستان وارسال یک نسخه ازآن به مرکزبهداشت شهرستان یااستان.

 18-انجام سایرامورمرتبط باشغل برحسب نظرمافوق ومطابق مقررات

دفعات مشاهده: 2639 بار   |   دفعات چاپ: 311 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 75 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش بهدا شت محیط اینجا را کلیک کنید.