Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با مرکز::
حوزه ریاست::
معاونت آموزشی و پژوهشی::
مدیریت خدمات پرستاری::
واحدهای پشتیبانی ::
درمانگاه های تخصصی::
بخشهای درمانی مرکز ::
واحدهای پاراکلینیکی::
بهبود کیفیت::
واحد رسیدگی به شکایات::
پزشک خانواده ونظام ارجاع::
تعامل با بیمار وخانواده::
ارتباط با کارکنان مرکز::
دپارتمان روانپزشکی و روانشناسی::
گزارش دهی خطا::
تکریم ارباب رجوع::
واحد فناوری اطلاعات ::
قوانین و مقررات::
مناقصه ها و مزایده ها ::
RSS پایگاه ::
درباره ما ::
گالری تصاویر::
::
فرم ارتباط با معاون آموزشی

AWT IMAGE

..
دفتر توسعه آموزش (EDO )

AWT IMAGE

..
اموررفاهی کارکنان

AWT IMAGE

..
فرم ارائه پیشنهاد

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
سايت بيمارستان بهشتي را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
عالي
خوب
متوسط
ضعيف
   
..
هواشناسی

AWT IMAGE

..
:: معرفی واحد ::

AWT IMAGE

نام ونام خانوادگی  : م . قریشی

مدرک تحصیلی : کارشناس تغذیه

سمت : مسئول واحد تغذیه

شرح وظایف:

1- سرپرستی و نظارت بر تهیه ،نگهداری،پخت،توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیم غذائی و در نظر گرفتن مقررات بیمارستان.

2- تهیه و تدوین فرمولهای خاص غذائی برای بیماران طبق دستور پزشک.

3- تنظیم برنامه غذائی برای هفته ،ماه و فصلهای مختلف.

4- نظارت در انتخاب ،سفارش ،تحویل و نگهداری مواد غذائی خام

5- پیشنهاد و پیگیری انجام آزمایشات لازم از مواد غذائی خام و پخته.

6- نظارت بر کار و آموزش و آزمایشات لازم جهت کارکنان تحت سرپرستی خود.

7- پاسخگوئی به مراجعین.

8- همکاری و دادن نظرات تغذیه ای به کارکنان ر صورت درخواست آنها.

9- تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی خود و ارزشیابی منظم آنها.

10- برآورد آمارغذائی و نیازهای تدارکاتی بخش خدمات غذائی.

11- جمع آوری آمار و اطلاعات و ارائه به مراکز ذیصلاح در صورت درخواست.

12- نظارت برامر سلامت و بهداشت کارکنان واحد تغذیه با همکاری و هماهنگی مسئول بهداشت مرکز و کنترل عفونت.

13- نظارت بر وضعیت بهداشت محیط.

14- آموزش به بیمار و بستگان آنها در زمینه رژیم غذائی بیمار.

15- شرکت در سمینارها و باز آموزی ها جهت به روز شدن اطلاعات علمی.

16- انجام کارهای تحقیقاتی در جهت یافتن راهای معتبر و موثر جهت ارائه خدمات مطلوبتر.

17- نظرسنجی از کارکنان و بیماران در زمینه کیفیت و کمیت خدمات تغذیه ای ،ارزیابی این نظرات و تلاش در ارائه خدمات مطلوبتر .

18- انجام سایر امور مربوط طبق دستور مقام مافوق.

19- انجام سایر امور مرتبط با شغل برحسب نظر مقام مافوق ومطابق مقررات.

دفعات مشاهده: 594 بار   |   دفعات چاپ: 176 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش تغذیه اینجا را کلیک کنید.