برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی بیمارستان::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آخرین مطالب بخش
:: دیدار مسئولین با پرستاران
:: جراحی آرتروسکوپی شانه
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دومین دوره مسابقات فوتسال دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: معاون اول رییس جمهور؛ عالی‌ترین نشان سازمان اورژانس را به رییس اورژانس زنجان اعطا کرد
..
:: معرفی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۳ | 
تغذیه و رژیم درمانی
آقای سهیل نیساری
طبقه دوم-خدمات-شماره داخلی:275

معرفی:

• بررسی وضع تغذیه بیماران در ابتدای بستری از طریق تکمیل برگه اطلاعات تغذیهای موجود در پرونده درمانی، به منظور شناخت مشکلات تغذیهای موجود
• تنظیم برنامه غذایی بیماران، متناسب با نوع بیماری در آنها و تجویز پزشک معالج
• ارائه مشاوره و آموزش تغذیه متناسب با نوع بیماری، به بیمار و در صورت لزوم همراهان وی
• برنامه ریزی در خصوص اجرای مراقبتهای ویژه تغذیهای(تغذیه وریدی و تغذیه رودهای) جهت بیماران نیازمند
• نظارت بر تهیه صحیح فرمولاسیون محلولهای گاواژ
• نظارت بر اجرای صحیح تغذیه بیماران خصوصاًمراقبتهای ویژه تغذیهای ( تغذیه وریدی و تغذیه رودهای) با همکاری کادر پرستاری بیمارستان
• برنامه ریزی جهت تهیه فهرست غذای بیمارستان
• نظارت بر کیفیت غذاهای تهیه شده از نظر مطابقت با استانداردهای تغذیهای و دستورات رژیمی مربوط به هر بیمار و نهایتاًتائید آن
 • نظارت بر تنظیم صحیح سینی غذای هر یک از بیماران
• سرپرستی و نظارت بر تهیه و نگهداری، پخت، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیم غذایی
 • نظارت در انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت مواد غذایی
• نظارت بر کار و آموزش کارکنان تحت سرپرستی

فرآیند تهیه غذای بیماران
AWT IMAGE
 

دفعات مشاهده: 1341 بار   |   دفعات چاپ: 92 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
برای مشاهده کل مطالب بخش تغذیه و رژیم درمانی اینجا را کلیک کنید.
بیمارستان بوعلی‌سینا خرمدره Booali Sina Hospital of Khorramdare

پورتال مرکز آموزشی درمانی بوعلی‌سینا خرمدره