برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی بیمارستان::
درمانی::
پاراکلینیکی::
پشتیبانی::
واحد فناوری اطلاعات::
روابط عمومی::
مددکاری اجتماعی::
منابع انسانی::
آموزش به بیمار::
دفتر اعتبار‌بخشی مرکز آموزشی‌درمانی‌ بوعلی‌سیناخرمدره::
ارتباط با ما::
::
تحول نظام سلامت

تحول نظام سلامت

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
روز شمار

تاریخ روز

..
پایگاه های سلامت

MED TUBE

مشاوره پزشکی

MEDlib

Heaith news

مگیران

..

AWT IMAGE

پرسشهای متداول

AWT IMAGE

سامانه یکپارچه

آموزش مداوم پزشکی

:: معرفی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۳ | 
تغذیه و رژیم درمانی
آقای سهیل نیساری
طبقه دوم-خدمات-شماره داخلی:285

معرفی:

• بررسی وضع تغذیه بیماران در ابتدای بستری از طریق تکمیل برگه اطلاعات تغذیهای موجود در پرونده درمانی، به منظور شناخت مشکلات تغذیهای موجود
• تنظیم برنامه غذایی بیماران، متناسب با نوع بیماری در آنها و تجویز پزشک معالج
• ارائه مشاوره و آموزش تغذیه متناسب با نوع بیماری، به بیمار و در صورت لزوم همراهان وی
• برنامه ریزی در خصوص اجرای مراقبتهای ویژه تغذیهای(تغذیه وریدی و تغذیه رودهای) جهت بیماران نیازمند
• نظارت بر تهیه صحیح فرمولاسیون محلولهای گاواژ
• نظارت بر اجرای صحیح تغذیه بیماران خصوصاًمراقبتهای ویژه تغذیهای ( تغذیه وریدی و تغذیه رودهای) با همکاری کادر پرستاری بیمارستان
• برنامه ریزی جهت تهیه فهرست غذای بیمارستان
• نظارت بر کیفیت غذاهای تهیه شده از نظر مطابقت با استانداردهای تغذیهای و دستورات رژیمی مربوط به هر بیمار و نهایتاًتائید آن
 • نظارت بر تنظیم صحیح سینی غذای هر یک از بیماران
• سرپرستی و نظارت بر تهیه و نگهداری، پخت، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیم غذایی
 • نظارت در انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت مواد غذایی
• نظارت بر کار و آموزش کارکنان تحت سرپرستی

فرآیند تهیه غذای بیماران
AWT IMAGE
 

دفعات مشاهده: 62 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
بیمارستان بوعلی‌سینا خرمدره Booali Sina Hospital of Khoramdare

پورتال مرکز آموزشی درمانی بوعلی‌سینا خرمدره