Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
معاونت بهداشت::
مدیریت توسعه شبکه::
مدیریت مبارزه با بیماریهای استان::
مدیریت سلامت خانواده و جمعیت::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط وحرفه ای::
مدیریت بحران وکاهش خطر بلایا::
گروه بهداشت دهان ودندان::
واحد دارویی::
واحد سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
::
آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

AWT IMAGE

..
نظام تحول سلامت

تحول سلامت

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
لینکهای مفید
..
جشنواره ملی رسانه ها
AWT IMAGE
..
بسیج آموزشی تغذیه

AWT IMAGE

جهت دانلود فیلم های آموزشی اینجاومقالات آموزشی اینجا کلیک کنید

..
:: بهبود تغذیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۴/۲۲ | 

AWT IMAGE

معرفی سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه با هدف

اطلاع رسانی عمومی در مورد تغذیه مناسب وسالم،مشاوره ، محاسبه وزن،ارزیابی الگوی غذایی براساس هرم غذایی

http://nut.behdasht.gov.ir


 

دفعات مشاهده: 2932 بار   |   دفعات چاپ: 395 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 3 بار   |   0 نظر
::
:: رسالت واهداف واحد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۳/۱۲ | 

رسالت واحد بهبود تغذیه استان

        بهبود تغذیه آحاد مردم ساکن در استان و کمک به ارتقاء امنیت غذایی از طریق ارتقاء سطح دسترسی فیزیکی، اقتصادی، فرهنگی، افزایش سواد تغذیه ای و رهایی از بیماری های مرتبط با تغذیه درچارچوب اهداف و سیاست های وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و با استفاده از تمهیداتی از قبیل مشارکت در تدوین سیاست های نوین درعرصه غذا و تغذیه، فرهنگسازی تغذیه صحیح، تحقیق و پایش و اقدامات پیشگیرانه و درمانی درحیطه بیماری های مرتبط با تغذیه می باشد.
 
اهداف واحد بهبود تغذیه جامعه

  •  کاهش شیوع سوء تغذیه در گروه های آسیب پذیر (کودکان، نوجوانان، زنان باردار و سالمندان)
  • تغذیه سالم کلیه گروههای سنی بر اساس هرم غذایی ودریافت متنوع ومتعادل از گروههای غذایی
  •  کاهش شیوع اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف
  • کاهش شیوع  کمبود ریزمغذی های شایع (ید، آهن، روی، ویتامین A و ویتامین D) در گروه های مختلف سنی
  • کاهش میانگین دریافت روزانه چربی و روغن در خانوارها  
  •   ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای گروه های هدف
  • افزایش میانگین دریافت روزانه میوه ها، سبزی ها، شیر و لبنیات در خانواده ها می باشد
  • غربالگری ومراقبت تغذیه ای در بیماریهای غیر واگیر(دیابت،دیس لیپیدمی،فشارخون وجاقی) مشاوره تخصصی تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت .
شرح وظایف واحد بهبود تغذیه استان
  • اجرای پروتکل ها و استانداردهای تغذیه گروه های آسیب پذیر ، تغذیه در بیماری های واگیر و غیرواگیر
  • پایش استانداردهای تغذیه در مراکز جمعی 
  • اجرای پروتکل ها و دستور العمل های اجرایی ، پایش و ارزشیابی  برنامه های پیشگیری و کنترل کمبود ریز مغذی ها
  • طراحی و اجرای طرح های مداخله ای ، پژوهشی، آموزشی واطلاع رسانی در خصوص بهبود تغذیه استان
  • پیگیری و نظارت برحسن اجرای تصمیمات و مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی استان و ارائه گزارشات مستمر از چگونگی اجرای مصوبات
  •   تهیه وتدوین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت بهبود تغذیه استان در قالب اهداف و سیاست های دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت
  •   تعیین اولویت های پژوهشی تغذیه در قالب برنامه های کلی بهبود تغذیه استان و ارائه آن به معاونت پژوهشی استان و سایر ارگان های مرتبط
  •   ارزیابی برنامه های بهبود تغذیه استان و تهیه گزارش از پیشرفت برنامه ها و ارائه پیشنهادات اصلاحی به مدیر مافوق و دفتر بهبود تغذیه جامعه به منظور بازنگری برنامه ها
  •  جلب همکاری سازمان ها ، موسسات و نهادهای مرتبط با بهبود تغذیه استان درخصوص تدوین و اجرای برنامه ها و طرح های استانی بهبود تغذیه جامعه
  •   ایجاد هماهنگی بین فعالیت ها و برنامه های کارشناسان و کارکنان شاغل در برنامه های بهبود تغذیه استان
  • نظارت برحسن اجرای برنامه ها و فعالیت های بهبود تغذیه استان
  •   انعکاس پیشنهادات و یافته های مطالعاتی کارشناسان بهبود تغذیه استان و شهرستان به مقامات مافوق و دفتر بهبود تغذیه جامعه
  • همکاری تخصصی با سایر کارشناسان امور بهبود تغذیه استان  در سایر بخش ها در اجرای برنامه ها و فعالیت های بهبود تغذیه استان
  • ظرفیت سازی کارکنان درون بخشی و فرابخشی در زمینه تغذیه با هماهنگی دفتر بهبود تغذیه جامعه
  • تهیه و ارائه پیشنهاد جهت ارتقاء دانش و مهارت های کارشناسان تغذیه تحت نظارت و پیگیری موضوع از مراجع ذیربط
  • برنامه ریزی و برگزاری دوره های آموزشی و بازآموزی در زمینه تغذیه جامعه برای کارشناسان تغذیه شهرستان، کارکنان بین بخشی و درون بخشی
  • تعیین اولویت های  برنامه های آموزشی  تغذیه ، اطلاع رسانی و پایش برنامه های بهبود تغذیه استان
  •  انجام سایر امور مرتبط با برنامه ریزی و سیاست گذاری و نظارت بر برنامه های بهبود تغذیه استان که از سوی مقامات ما فوق ارجاع می شود.


 

دفعات مشاهده: 3263 بار   |   دفعات چاپ: 370 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 25 بار   |   0 نظر
::
برای مشاهده کل مطالب بخش معرفی واحد اینجا را کلیک کنید.