Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
معاونت غذا و دارو::
اداره دارو::
اداره غذا::
آزمایشگاه کنترل::
مدیریت تحقیق و توسعه::
اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی::
اداره تجهیزات پزشکی::
نظرسنجی و شکایت::
آرشیو اخبار::
تماس با ما::
داروخانه رجایی::
::
سلامت

پیام های داروئی

پیام های غذائی

ابلاغیه های تغییر قیمت دارو

سامانه اطلاعات بیمه ای نسخ پزشکان

..
تجهیزات و ملزومات پزشکی

فرم گزارش حوادث در تجهیزات پزشکی

فرم گزارش حوادث در ملزومات پزشکی

..
پست الکترونیک
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: دوره آموزشی
:: دوره آموزشی
:: همایش
..
:: هفته جهانی غذا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۲ | 
به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی غذا؛
نشست خبری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد

دکتر جواد تاج‌کی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان؛ شعار روز جهانی غذا را تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی– زنجان – وی در این نشست که صبح روز شنبه ۲۲ مهرماه ۹۶ در دفتر معاونت غذا و دارو همراه با صرف صبحانه سالم برگزار شد؛ اظهار کرد: براساس تقویم سلامت وزارت بهداشت، از روز شنبه ۲۲مهرماه تا جمعه ۲۸ مهرماه سال‌جاری، هفته غذا نامگذاری شده است و برنامه‌های متنوعی برای این هفته برنامه‌ریزی شده است که سازمان غذا و دارو برنامه‌های سراسری و هماهنگی را برای اجرا در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در خصوص نامگذاری ایام هفته غذا، گفت: شنبه ۲۲ مهرماه روز غذا، آگاهی، سلامت. یکشنبه ۲۳ مهرماه روز همایش ملی روز جهانی غذا، دوشنبه ۲۴ مهرماه روز غذا، تحرک، سلامت، سه‌شنبه ۲۵ مهرماه روز غذا، صنعت، سلامت، چهارشنبه ۲۶ مهرماه روز غذا، آموزش، سلامت، پنجشنبه ۲۷ مهرماه روز غذا و سفیران سلامت و جمعه ۲۸ مهرماه روز غذا، معنویت، سلامت نامگذاری شده است.
دکتر تاج‌کی اهداف برنامه‌های این هفته را؛ اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت با زیرمجموعه‌های کاهش مصرف قند، نمک و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت ذکر کرد.
وی به مراقبت از محصولات تولیدی و اخذ پروانه بهداشتی توسط تولیدکنندگان تاکید کرد و افزود: باید برای بهره‌مندی از غذای سالم منشا مواد غذایی، شرایط نگهداری، عرضه مصرف مناسب و مشخص باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه برخی تولیدکنندگان فقط برای کسب درآمد فعالیت می‌کنند، بیان کرد: این افراد گاهی در برابر رعایت استانداردهای تهیه غذای سالم مقاومت می‌کنند اما اقداماتی برای بهبود این وضعیت انجام شده است.
دکتر تاج‌کی با اشاره به اینکه سرانه مصرف نمک و چربی در جامعه بالا است ابراز کرد: در روز ملی غذا به تولیدکنندگانی که استانداردها و اصول تعیین شده را رعایت کنند، نشان ایمنی سلامت اعطا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه روز دوشنبه با عنوان غذا، تحرک و سلامت نامگذاری شده است گفت: در این روز با مشارکت آموزش و پرورش غذای سالم برای دانش‌آموزان تشریح می‌شود و نشانگرهای غذایی به آن‌ها معرفی می‌شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان غذا، صنعت و سلامت را نامگذاری روز  چهارم از هفته سلامت عنوان کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده مراکز صنعتی چربی ترانس و یا میزان قند را پایین آورده‌اند و در این راستا مسئولان فنی کارخانجات که شاخص‌های سلامت را رعایت کنند تقدیر می‌شود.
وی غذا، سفیران سلامت را از دیگر عناوین هفته سلامت خواند و گفت: برنامه‌هایی برای آگاه‌سازی رابطان بهداشت در نظر گرفته شده است و در روزنامه جمعه نیز با شعار غذا، معنویت و سلامت، اهداف و سیاست‌های این حوزه و مصرف مواد سالم تبیین می‌شود.
دکتر تاج‌کی با اشاره به اینکه سامانه TTAC به منظور نظارت بر زنجیره تامین، توزیع و عرضه محصولات سلامت محور طراحی شده است ابراز کرد: باید نظام رهگیری در طول زنجیره تولید تا مصرف را رعایت کنیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی به ایجاد سیستم واکنش سریع اشاره کرد و گفت: در این سیستم با اعلام فراخوان محصولات غیربهداشتی از سطح بازار جمع‌آوری می‌شود و مردم از طریق شماره پیامک ۲۰۰۰۸۸۲۲ می‌توانند در بازرسی محصولات سلامت محور سهیم باشند.
وی با اشاره به اینکه مصرف مواد آرایشی زیاد است و مواد تقلبی فراوانی از این محصولات عرضه می‌شود ابراز کرد: اثرات مخرب این مواد تدریجی اتفاق می‌افتد و باید با موضوع قاچاق و کالای تقلبی به طور جدی مقابله کرد.
دکتر جلال حجازی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان نیز در این نشست، اظهار کرد: در سالجاری وزارت بهداشت پنج محور مهم را در حوزه سلامت غذایی مورد توجه قرار داده است.
وی با بیان اینکه کاهش مصرف قند، نمک و چربی از جمله محورهای مورد نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، افزود: بیماریهای قلبی، عروقی، سرطانها، عوارض بیماری مغزی و سکته مغزی، بیماری دیابت و کلیوی از عوامل مهم مرگ و میر در کشور محسوب میشوند که این بیماریها، کاملا با مصرف موادغذایی در ارتباط هستند.
رییس اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تصریح کرد: در حال حاضر در راستای کاهش اسید چرب در موادغذایی به ویژه روغن، پیشرفتهای بسیار خوبی حاصل شده است.
دکتر حجازی با تاکید بر اینکه برخی از شرکتهایی که در برابر الصاق نشانگر بر روی محصولات غذایی مقاومت داشتهاند، با فشارهای وارد شده، متعهد به نصب نشانگر شده‏‌اند، افزود: شرکت شیر پگاه ایران از استان زنجان، در سالجاری موفق به دریافت نشان سلامت از وزارت بهداشت شده است.
در پایان نشست برنامه پرسش و پاسخ خبرنگاران در خصوص کالای قاچاق در حوزه مواد آرایشی و بهداشتی، اخذ مجوز کارگاه‌ فرآورده‌های غذایی، ... انجام شد.
طبق تقویم سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و همزمان با سازمان جهانی غذا، روز دوشنبه ۲۴ مهرماه بعنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است.
دفعات مشاهده: 1272 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: هفته جهانی غذا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۲ | 
به مناسبت اولین روز جهانی غذا صرف صبحانه سالم در معاونت غذا و دارو زنجان برگزار گردید.
دفعات مشاهده: 395 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دوره آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ | 
برگزاری کارگاه آشنایی با ثبت و پذیرش نمونه ها توسط نرم افزار  LIMS
دفعات مشاهده: 485 بار   |   دفعات چاپ: 92 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: کلنگ زنی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۷ | 
مراسم کلنگ زنی ساختمان جدید معاونت غذا و دارو زنجان
دفعات مشاهده: 538 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: جلسه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ | 
سومین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دفعات مشاهده: 364 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: آرشیو اخبار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۱۰ | 

اخبار معاونت غذا و دارو



دفعات مشاهده: 3193 بار   |   دفعات چاپ: 531 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 4 بار   |   0 نظر
>
:: کارگاه آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۵ | 
برگزاری کارگاه آموزشی " اجرای عملیات خوب آزمایشگاهی بر اساس الزامات GLP "
کارگاه آموزشی " اجرای عملیات خوب آزمایشگاهی بر اساس الزامات GLP " در مورخه ۹۷/۰۷/۱۵ جهت کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی استان در سال شورای معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: کارگاه آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ | 
برگزاری کارگاه آموزشی "ارزیابی ضدعفونی کننده ها و گند زداها در ملزومات پزشکی"

کارگاه آموزشی "ارزیابی ضدعفونی کننده ها و گند زداها در ملزومات پزشکی" در مورخه ۹۷/۷/۱۱ در سالن شورا معاونت غذا و دارو جهت کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برگزار گردید.
دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: خبر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۶ | 
ترجمه و چاپ کتاب "راهنمای بازرسی مبتنی بر خطر از کارخانجات مواد غذایی"

کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با همکاری عضو محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان اقدام به ترجمه و چاپ کتابی با عنوان " راهنمای بازرسی مبتنی بر خطر از کارخانجات مواد غذایی " نموده­اند. کتاب مذکور تحت نظارت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه به عنوان ناشر، علاوه بر اخذ تأییدیه­های معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران،  همچنین دارای تاییدیه از سازمان بین المللی خواربار وکشاورزی ملل متحد (FAO) و با همکاری آن نهاد تدوین و انتشار یافته است. شایان ذکر است کتاب مذکور بعنوان اولین و معتبرترین اثر در زمینه بازرسی از کارخانجات مواد غذایی و در سطوح بین المللی با محتوای بروزترین استانداردها و دستورالعمل­های بکارگرفته شده در کشورهای پیشرفته و صاحب دانش در حوزه­های بهداشت و ایمنی مواد غذایی می باشد. ضمن تقدیر و تشکر از حمایت­های ارزشمند جناب آقای دکتر اصغری معاون محترم وزیر و ریاست سازمان غذا و دارو و جناب آقای دکتر مفید مدیر کل محترم امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به استحضار همکاران محترم می رساند جهت حمایت از این کتاب و خرید با شرایط تخفیف می توان به 2 روش زیر اقدام نمود:
1- مرکز پخش کتابیران: تهران، خیابان لبافی نژاد، بین اردیبهشت و فروردین، پلاک 238 شماره تماس 66414474 66414515 66411173 66494409 فروش اینترنتی در سایت www.ketabiran.ir
2- نمایشگاه بین المللی کتاب (12 لغایت 22 اردیبهشت ماه سال 1397) غرفه انتشارات آییژ (سالن F6 راهرو 2 غرفه 83) و غرفه انتشارات نوپردازان (سالن F1 راهرو 1 غرفه 373)
 
دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: بازدید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ | 
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان جناب آقای دکتر قزلباش
از معاونت غذا و دارو زنجان
         دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی با همراهی دکتر سرداری مشاور رئیس دانشگاه  از معاونت غذا و دارو دانشگاه بازدید کردند.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه روز دو شنبه دهم اردیبهشت ماه دکتر قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی از معاونت غذا و دارو دانشگاه بازدید کردند در این بازدید که به منظور ارزیابی و عملکرد معاونت انجام گرفت ابتدا دکتر قزلباش از ساختمان غذا و دارو بازدید و توانمندیها و مشکلات را از نزدیک بررسی کردند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بعد از بازدید جلسه ای با مدیران واحدها داشتند ، دکتر جواد تاج کی معاون غذا و دارو دانشگاه بعد از خیر مقدم از عملکرد برنامه های معاونت در سال گذشته و برنامه های آتی در سال 97 را شرح دادند.
دکتر قزلباش در مورد اهمیت اجتماعی سازی فعالیت های حوزه های مختلف دانشگاه از جمله معاونت غذا و دارو ، مدیریت هزینه ها در حوزه های مختلف از جمله مدیریت دارو و جایگاه معاونت غذا و دارو در زنجیره تامین دارو و ملزومات پزشکی نکاتی را مطرح و رهنمودهایی ارائه نمودند .
 
دفعات مشاهده: 559 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: همایش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۷ | 
برگزاری سومین همایش معاونین غذا و دارو قطب شش کشوردر سال جاری به میزبانی معاونت غذا و دارو ساوه
دفعات مشاهده: 207 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: فراخوان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۹ | 
فراخوان تاسیس داروخانه
دفعات مشاهده: 944 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: هفته مسمومیت ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱ | 
هفته مسمومیت ها
دفعات مشاهده: 1163 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: آموزش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ | 
برگزاری دوره آموزشی قطب ۶ کشوری با عنوان شیمی روغن ها و تعیین تقلبات در روغن
دفعات مشاهده: 391 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: خبر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۰ | 
برگزاری جلسه ماهیانه مسئولین و کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی و مراکز درمانی تابعه
دفعات مشاهده: 460 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>