Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
معاونت غذا و دارو::
اداره دارو::
اداره غذا::
آزمایشگاه کنترل::
مدیریت تحقیق و توسعه::
اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی::
اداره تجهیزات پزشکی::
نظرسنجی و شکایت::
آرشیو اخبار::
تماس با ما::
داروخانه رجایی::
::
سلامت

پیام های داروئی

پیام های غذائی

ابلاغیه های تغییر قیمت دارو

سامانه اطلاعات بیمه ای نسخ پزشکان

..
تجهیزات و ملزومات پزشکی

فرم گزارش حوادث در تجهیزات پزشکی

فرم گزارش حوادث در ملزومات پزشکی

..
پست الکترونیک
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: دوره آموزشی
:: دوره آموزشی
:: همایش
..
:: هفته جهانی غذا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۲ | 
به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی غذا؛
نشست خبری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد

دکتر جواد تاج‌کی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان؛ شعار روز جهانی غذا را تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی– زنجان – وی در این نشست که صبح روز شنبه ۲۲ مهرماه ۹۶ در دفتر معاونت غذا و دارو همراه با صرف صبحانه سالم برگزار شد؛ اظهار کرد: براساس تقویم سلامت وزارت بهداشت، از روز شنبه ۲۲مهرماه تا جمعه ۲۸ مهرماه سال‌جاری، هفته غذا نامگذاری شده است و برنامه‌های متنوعی برای این هفته برنامه‌ریزی شده است که سازمان غذا و دارو برنامه‌های سراسری و هماهنگی را برای اجرا در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در خصوص نامگذاری ایام هفته غذا، گفت: شنبه ۲۲ مهرماه روز غذا، آگاهی، سلامت. یکشنبه ۲۳ مهرماه روز همایش ملی روز جهانی غذا، دوشنبه ۲۴ مهرماه روز غذا، تحرک، سلامت، سه‌شنبه ۲۵ مهرماه روز غذا، صنعت، سلامت، چهارشنبه ۲۶ مهرماه روز غذا، آموزش، سلامت، پنجشنبه ۲۷ مهرماه روز غذا و سفیران سلامت و جمعه ۲۸ مهرماه روز غذا، معنویت، سلامت نامگذاری شده است.
دکتر تاج‌کی اهداف برنامه‌های این هفته را؛ اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت با زیرمجموعه‌های کاهش مصرف قند، نمک و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت ذکر کرد.
وی به مراقبت از محصولات تولیدی و اخذ پروانه بهداشتی توسط تولیدکنندگان تاکید کرد و افزود: باید برای بهره‌مندی از غذای سالم منشا مواد غذایی، شرایط نگهداری، عرضه مصرف مناسب و مشخص باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه برخی تولیدکنندگان فقط برای کسب درآمد فعالیت می‌کنند، بیان کرد: این افراد گاهی در برابر رعایت استانداردهای تهیه غذای سالم مقاومت می‌کنند اما اقداماتی برای بهبود این وضعیت انجام شده است.
دکتر تاج‌کی با اشاره به اینکه سرانه مصرف نمک و چربی در جامعه بالا است ابراز کرد: در روز ملی غذا به تولیدکنندگانی که استانداردها و اصول تعیین شده را رعایت کنند، نشان ایمنی سلامت اعطا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه روز دوشنبه با عنوان غذا، تحرک و سلامت نامگذاری شده است گفت: در این روز با مشارکت آموزش و پرورش غذای سالم برای دانش‌آموزان تشریح می‌شود و نشانگرهای غذایی به آن‌ها معرفی می‌شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان غذا، صنعت و سلامت را نامگذاری روز  چهارم از هفته سلامت عنوان کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده مراکز صنعتی چربی ترانس و یا میزان قند را پایین آورده‌اند و در این راستا مسئولان فنی کارخانجات که شاخص‌های سلامت را رعایت کنند تقدیر می‌شود.
وی غذا، سفیران سلامت را از دیگر عناوین هفته سلامت خواند و گفت: برنامه‌هایی برای آگاه‌سازی رابطان بهداشت در نظر گرفته شده است و در روزنامه جمعه نیز با شعار غذا، معنویت و سلامت، اهداف و سیاست‌های این حوزه و مصرف مواد سالم تبیین می‌شود.
دکتر تاج‌کی با اشاره به اینکه سامانه TTAC به منظور نظارت بر زنجیره تامین، توزیع و عرضه محصولات سلامت محور طراحی شده است ابراز کرد: باید نظام رهگیری در طول زنجیره تولید تا مصرف را رعایت کنیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی به ایجاد سیستم واکنش سریع اشاره کرد و گفت: در این سیستم با اعلام فراخوان محصولات غیربهداشتی از سطح بازار جمع‌آوری می‌شود و مردم از طریق شماره پیامک ۲۰۰۰۸۸۲۲ می‌توانند در بازرسی محصولات سلامت محور سهیم باشند.
وی با اشاره به اینکه مصرف مواد آرایشی زیاد است و مواد تقلبی فراوانی از این محصولات عرضه می‌شود ابراز کرد: اثرات مخرب این مواد تدریجی اتفاق می‌افتد و باید با موضوع قاچاق و کالای تقلبی به طور جدی مقابله کرد.
دکتر جلال حجازی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان نیز در این نشست، اظهار کرد: در سالجاری وزارت بهداشت پنج محور مهم را در حوزه سلامت غذایی مورد توجه قرار داده است.
وی با بیان اینکه کاهش مصرف قند، نمک و چربی از جمله محورهای مورد نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، افزود: بیماریهای قلبی، عروقی، سرطانها، عوارض بیماری مغزی و سکته مغزی، بیماری دیابت و کلیوی از عوامل مهم مرگ و میر در کشور محسوب میشوند که این بیماریها، کاملا با مصرف موادغذایی در ارتباط هستند.
رییس اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تصریح کرد: در حال حاضر در راستای کاهش اسید چرب در موادغذایی به ویژه روغن، پیشرفتهای بسیار خوبی حاصل شده است.
دکتر حجازی با تاکید بر اینکه برخی از شرکتهایی که در برابر الصاق نشانگر بر روی محصولات غذایی مقاومت داشتهاند، با فشارهای وارد شده، متعهد به نصب نشانگر شده‏‌اند، افزود: شرکت شیر پگاه ایران از استان زنجان، در سالجاری موفق به دریافت نشان سلامت از وزارت بهداشت شده است.
در پایان نشست برنامه پرسش و پاسخ خبرنگاران در خصوص کالای قاچاق در حوزه مواد آرایشی و بهداشتی، اخذ مجوز کارگاه‌ فرآورده‌های غذایی، ... انجام شد.
طبق تقویم سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و همزمان با سازمان جهانی غذا، روز دوشنبه ۲۴ مهرماه بعنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است.
دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: هفته جهانی غذا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۲ | 
به مناسبت اولین روز جهانی غذا صرف صبحانه سالم در معاونت غذا و دارو زنجان برگزار گردید.
دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دوره آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ | 
برگزاری کارگاه آشنایی با ثبت و پذیرش نمونه ها توسط نرم افزار  LIMS
دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: کلنگ زنی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۷ | 
مراسم کلنگ زنی ساختمان جدید معاونت غذا و دارو زنجان
دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: جلسه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ | 
سومین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: آرشیو اخبار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۱۰ | 

اخبار معاونت غذا و دارو



دفعات مشاهده: 2707 بار   |   دفعات چاپ: 392 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 4 بار   |   0 نظر
>
:: آموزش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ | 
برگزاری دوره آموزشی قطب ۶ کشوری با عنوان شیمی روغن ها و تعیین تقلبات در روغن
دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: خبر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۰ | 
برگزاری جلسه ماهیانه مسئولین و کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی و مراکز درمانی تابعه
دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: خبر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۰ | 
برای اولین بار احداث، تجهیز و بهرورداری  بالغ بر ۴۵ واحد LDR در مراکز دولتی استان زنجان
دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: همایش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۸ | 

برگزاری اولین همایش معاونین غذا و دارو قطب شش کشوری به میزبانی معاونت غذا و دارو اراک

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: جلسه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۰ | 

جلسه برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو در حوزه دارو و ملزومات مصرفی پزشکی تشکیل شد.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: جلسه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۷ | 

اولین جلسه  مدیران نظارت بر موادغذایی و بهداشتی منطقه ۶ دانشگاه های علوم پزشکی کشور با سازمان غذا و دارو از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: کشف قاچاق ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۸ | 

کشف و ضبط اقلام قاچاق و تقلبی از انبار غیرمجاز محصولات آرایشی و بهداشتی و دارویی

دفعات مشاهده: 248 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: جلسه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۷ | 

جلسه پایش برنامه عملیاتی سال ۹۶ با حضور جناب آقای دکتر تاج کی، مدیران واحدها، مسئول و کارشناسان پایش معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: جلسه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۲ | 

برگزاری جلسه جناب آقای دکتر جنت، مدیر کل اداره نظارت با معاون و ریاست اداره غذا، معاونت غذا و دارو

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>