Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
رسالت دانشکده ::
ریاست دانشکده::
معاونت آموزشی::
برنامه های درسی::
معاونت پژوهشی ::
گروه بهداشت محیط::
گروه بهداشت عمومی::
گروه بهداشت حرفه ای::
گروه پرتوشناسی::
گروه علوم آزمایشگاهی::
گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی ::
گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت::
گروه مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط‌ زیست ::
گروه کاردرمانی::
کتابخانه::
اداری و مالی::
فن آوری اطلاعات::
امکانات آموزشی و رفاهی::
مجله دانشکده بهداشت::
آیین نامه های هیئت علمی::
آزمایشگاه ::
روابط عمومی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
خدمات الکترونیکی دانشجویی

اتوماسیون تغذیه

آموزش دانشجویی سما

..
:: معرفی گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی ::

  اهداف:

  هدف کلی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، تربیت افرادی است که قادر باشند به امر بهداشتی و ایمنی مواد غذایی سطح جامعه با انجام دادن آزمایشات لازم و تفسیر نتایج آنها و شناسایی مخاطرات مواد غذایی در سطح جامعه و اجرا کردن روش های مناسب در پیش گیری بیماری های ناشی از غذا بپردازند و در بهره برداری از روش های مفید در بهبود و ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.

 مدیر گروه:

  مدیر گروه با انتخاب اعضاء هیأت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط و حکم ریاست دانشگاه برای مدت یکسال شمسی تعیین می شود. در حال حاضر مدیریت گروه با آقای دکتر مجید امین زارع می باشد. وظایف مدیر گروه به شرح زیر است:

    1- شرکت منظم در برنامه ریزی و اجرای روندی همسان در آموزش دانشجویان، تحت نظر ریاست دانشکده بهداشت زنجان

    2- تشکیل جلسات منظم گروه و گزارش به مدیر گروه و معاونت آموزشی دانشگاه از طریق ریاست دانشکده

    3- تدوین برنامه دقیق برای آموزش گروه با ارائه طرح درس و نظارت دقیق و مستمر برای اجرای آن با تأکید بر بکارگیری روش های نوین آموزشی

    4- نظارت دقیق و مستمر بر عملکرد دانشجویان

    5- تشویق و ترغیب دانشجویان در مورد استفاده از کتب، مجلات، اینترنت و مدلاین

    6- انجام ارزیابی دقیق و واقعی از دانشجویان در پایان دوره

    7- تلاش در راستای ارتقاء علمی و عملی دانشجویان و نظارت دقیق و مستمر بر عملکرد ایشان

    8- اعمال نظم و انضباط بر کلیه امور مربوطه و برخورد قاطعانه با موارد بی نظمی

    9- بسط و گسترش فعالیت های پژوهشی در گروه

    10- نظارت دقیق بر حضور منظم و عملکرد اعضای هیأت علمی گروه

دفعات مشاهده: 2717 بار   |   دفعات چاپ: 145 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::