Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
بخش‌های اصلی
رسالت دانشکده ::
ریاست دانشکده::
معاونت آموزشی::
برنامه های درسی::
معاونت پژوهشی ::
گروه بهداشت محیط::
گروه بهداشت عمومی::
گروه بهداشت حرفه ای::
گروه پرتوشناسی::
گروه علوم آزمایشگاهی::
گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی ::
گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت::
گروه مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط‌ زیست ::
گروه کاردرمانی::
اداری و مالی::
فن آوری اطلاعات::
امکانات آموزشی و رفاهی::
مجله دانشکده بهداشت::
آیین نامه های هیئت علمی::
آزمایشگاه ::
کتابخانه::
روابط عمومی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
خدمات دانشگاه

مشاهده فیش حقوقی

اتوماسیون اداری

سیستم آموزش سما

سیستم رزرو غذا

سامانه ارزشیابی کارکنان

..
آرشیو موضوعی

سایت وزارت بهداشت

سایت معاونت آموزشی و امور دانشجویی وزارت بهداشت

..
دیگشنری آنلاین

AWT IMAGE

..
:: معرفی گروه : معرفی گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی ::

 

  اهداف:

  هدف کلی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، تربیت افرادی است که قادر باشند به امر بهداشتی و ایمنی مواد غذایی سطح جامعه با انجام دادن آزمایشات لازم و تفسیر نتایج آنها و شناسایی مخاطرات مواد غذایی در سطح جامعه و اجرا کردن روش های مناسب در پیش گیری بیماری های ناشی از غذا بپردازند و در بهره برداری از روش های مفید در بهبود و ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.

 

 مدیر گروه:

  مدیر گروه با انتخاب اعضاء هیأت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط و حکم ریاست دانشگاه برای مدت یکسال شمسی تعیین می شود. در حال حاضر مدیریت گروه با آقای دکتر حسن حسن زاد آذر می باشد. وظایف مدیر گروه به شرح زیر است:

 

    1- شرکت منظم در برنامه ریزی و اجرای روندی همسان در آموزش دانشجویان، تحت نظر ریاست دانشکده بهداشت زنجان

    2- تشکیل جلسات منظم گروه و گزارش به مدیر گروه و معاونت آموزشی دانشگاه از طریق ریاست دانشکده

    3- تدوین برنامه دقیق برای آموزش گروه با ارائه طرح درس و نظارت دقیق و مستمر برای اجرای آن با تأکید بر بکارگیری روش های نوین آموزشی

    4- نظارت دقیق و مستمر بر عملکرد دانشجویان

    5- تشویق و ترغیب دانشجویان در مورد استفاده از کتب، مجلات، اینترنت و مدلاین

    6- انجام ارزیابی دقیق و واقعی از دانشجویان در پایان دوره

    7- تلاش در راستای ارتقاء علمی و عملی دانشجویان و نظارت دقیق و مستمر بر عملکرد ایشان

    8- اعمال نظم و انضباط بر کلیه امور مربوطه و برخورد قاطعانه با موارد بی نظمی

    9- بسط و گسترش فعالیت های پژوهشی در گروه

    10- نظارت دقیق بر حضور منظم و عملکرد اعضای هیأت علمی گروه

 

دفعات مشاهده: 1322 بار   |   دفعات چاپ: 104 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::