[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره كنفرانس :: ثبت نام :: برقراري ارتباط :: راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره کنگره::
ساختار سازمانی کنگره::
برگزارکنندگان::
شرکت در کنگره::
داوران::
ارائه مقاله::
کارگاه ها و نشست ها::
فرم ها و فایل های مرتبط::
برنامه‌های جانبی::
برقراری ارتباط::
تاریخ های مهم::
تسهیلات پایگاه::
آلبوم تصاویر::
اخبار::

دریافت اطلاعات پایگاه
حامیان کنگره

:: ثبت نام داوران هیات علمی ::
لیست اسامی داوران حضوری به شرح ذیل اعلام می گردد

- تمامی داوران دانشجویی موظف بوده در تمام طول مدت کنگره در محل برگزاری کنگره حاضر بوده تا مشمول دریافت گواهی داوری حضوری گردند.
- برنامه زمانبندی داوری هر یک از داورها بر حسب پنل و روز حضور سه شنبه 10 شهریور ماه از همین طریق اعلام می گردد.

از تمامی اعضاء محترم هیات علمی دعوت می گردد تا ضمن ثبت نام در سایت کنگره، همچنین از طریق ایمیل آمادگی خود را جهت مشارکت در امور داوری، به دبیرخانه کنگره اعلام نمایند.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان