Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز

:: آشنایی با شهید محمود سهرابی از شهدای جامعه پزشکی ::
نام و نام خانوادگی : محمود سهرابی
 تاریخ و محل تولد : 2/1/1343 – زنجان
 تاریخ و محل شهادت : 19/10/1365 – شلمچه
 رشته و محل تحصیلات: رادیولو‍‍‍ژی – کاردانی
 مسئولیت در جبهه: غواص و معاون گروهان در گردان غواصان
 زندگی نامه
 دوم فروردین سال 1343 در زنجان به دنیا آمد ، با وجود شرایط سخت مالی و اقتصادی در شش سالگی وارد مدرسه ابتدایی شهید خلیل نوروزی (شاپور سابق) شد و با نمرات عالی قبول شد دوره راهنمایی را در مدرسه ابوذر گذراند و دیپلم اقتصاد بازرگانی را از دبیرستان ( دکتر شریعتی) گرفت . این جوان خوشنام همیشه بر انجام واجبات تاکید داشت . هفده سال بیشتر نداشت که بصورت داوطلبانه با لباس بسیجی به جبهه رفت یک سال پس از حضورش در جبهه توانست در آزمون سراسری شرکت کند و در رشته کاردانی رادیولوژی دانشگاه ایران قبول شد . ضمن کسب علم و دانش به جبهه هم میرفت ، در لشگر عاشورا جزو گردان غواصان بود . خداوند شب نوزدهم دی ماه در آغاز عملیات کربلای پنج در شلمچه جایگاهی را به او بخشید که امام علی (ع) در مورد آن فرمود : از خداوند جایگاه شهیدان و زنگی با سعادتمندان و همراهی با پیامبران را طلب می کنم .

گزیده ای از وصیت نامه شهید

بسم رب الشهدا و الصدیقین
ای انقلاب عزیز ، سیراب شو از خون ما و به ایستادگیت ادامه ده . ای مسلمین بخروشید و به رهبری امام پرچم اسلام را در سراسر گیتی برپا کنید . ای مردم ، می توانید بکوشید تا این انقلاب را به پیروزی نهایی برسانید که این انقلاب مقدمه ی انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) است. ای ملت غیور و آزاده به فکر این انقلاب باشید و توطئه ها را بشناسید و آنها را در نطفه خفه کنید و نگذارید که خون شهدای عزیز که برای آرمان مقدس اسلام ریخته شد توسط سرمایه داران و سیاستمداران وابسته پایمال گردد . انشاءالله که با آگاهی شما و با همت شما ریشه این سرمایه داران و سیاستمداران وابسته به ابر قدرتهای جهانی از بین خواهد رفت . پس در این راه هراسی نداشته باشید که خدا با ماست ،خواهران عزیز مبادا حجاب اسلامی را فراموش کنید چرا که خواهرم ، حجاب تو کوبنده تر از خون سرخ من است . . سخن ما پیروی کردن از خدا و قران و خمینی کبیر است . سخن ما آگاهانه زیستن و آگاهانه مردن است.
دفعات مشاهده: 3408 بار   |   دفعات چاپ: 498 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 27 بار   |   0 نظر