برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما :: میز خدمت ::
:: مجوز بهداشتی کارگاه های کوچک فرآوری زیتون و سایر محصولات غذایی و کشاورزی ::
 | تاریخ ارسال: 1393/9/24 | 
به استناد ماده 7 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و ماده 4 دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مکملهای غذایی رژیمی، فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید ملی و سرمایه ایرانی، سند پنجم توسعه و سند چشم انداز جمهوری اسلامی  و حمایت از تولید فرآورده های سنتی با شرایط بهداشتی، کارگاه هایی که فرآورده خود را با نام و علامت تجاری بصورت بسته بندی مشخص عرضه می کنند، مشمول اخذ پروانه بهداشتی کارگاهی(تاسیس و بهره برداری وشناسه نظارت تولید کارگاهی) می باشند.
دامنه اجرایی این دستورالعمل شامل کلیه کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول اخذ پروانه بهداشتی کارگاهی(تاسیس و بهره برداری و شناسه نظارت تولید کارگاهی) می باشد.
کارگاه به واحدی اطلاق می شود که اقدام به تولید، بسته بندی، توزیع و عرضه فرآورده های غذایی و آشامیدنی در حجم کمتر از تولید صنعتی(کارگاه هایی که دارای پروانه کارگاهی از وزارت صنایع یا مراجع ذیصلاح می باشند) می نماید و دارای حداقل شرایط فنی و بهداشتی منطبق با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی می باشد.
فرآورده های مشمول اخذ پروانه بهداشتی کارگاهی عبارتند از:
1- انواع پنیر سنتی از قبیل پنیر متخلخل لیقوان و پنیر قرمز
 2- انواع کشک خشک سنتی
 3- روغن زیتون تصفیه نشده خام
 4- روغن حیوانی
 5- شستشو و خشک کردن سبزیجات ، بسته بندی قارچ خوراکی، بلنچ و بسته بندی قارچ خوراکی
 6- بسته بندی انواع میوه
7- انواع شیرینی مانند کلوچه، باقلوا، قطاب و راحت الحلقوم،کلمپه،...
8- انواع فرآورده های قنادی سنتی مانند نوقا، ریس، آبنبات، سوهان، گز، پولکی و سوهان عسلی، رنگینک،...
9- انواع شکر پنیر ساده و طعم دار
10- ارده و حلوا ارده، حلوا کنجدی و شکری، روغن کنجد
 11- بسته بندی خرما و رطب
12- فرآوری و بسته بندی آجیل، خشکبار و دانه های روغنی
13- فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های خوراکی
 14- بسته بندی انواع غلات )گندم، برنج، جو، ذرت و ...(
 15- بسته بندی حبوبات و بقولات
 16- رشته آشی و رشته پلویی
 17- سمنو
18- فرآورده های نانوایی در صورتی که به صورت گسترده توزیع نمی شوند از جمله نان های سنتی مانندلواش، تافتون، سنگک و...،
 19- نان باگت، نان تست، کماج، شیرمال، نان کشمشی و خرمایی 20- آرد سنگی
 21- بسته بندی قند شکسته و کله خرد شده
 22- انواع نبات
23- مربا و عسل
 24- بسته بندی ادویه )مشروط به تهیه ادویه از کارخانه های دارای پروانه ساخت معتبر(
25- انواع ترشی، شور، خیارشور سنتی و تخمیری
 -26- فرآوری و بسته بندی زیتون
27- انواع شیره )انگور، خرما،...(
28- زعفران
29- فلافل
30- رب انار
31- تولید و بسته بندی یخ خوراکی
 32- جعبه مقوایی مخصوص مواد غذایی، کیسه بهداشتی از فیلم مانندکیسه فریزر و سفره یکبار مصرف، جعبه سازی و برش کاغذ و مقوا،
33- محافظ غذا و فویل آلومینیوم 34- فرم دهی ظروف یکبار مصرف سلولزی
اطلاعات بیشتر و راهنمایی مراحل اخذ مجوز های بهداشتی و شناسه نظارت کارگاهی در واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت شهرستان قابل دسترسی می باشد.


کلیدواژه ها: فرآوری زيتون | شناسه نظارت کارگاهی | مجوز بهداشت | روغن زيتون | زيتون |
دفعات مشاهده: 7829 بار   |   دفعات چاپ: 510 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم