:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان مقام سوم در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی را کسب کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/7/24 |

در اجلاس مدیران تجهیزات و ملزومات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور؛

اجلاس مدیران تجهیزات و ملزومات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور روز چهارشنبه 19 مهرماه 96 در گرگان برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان در برنامه ارزیابی عملکرد سال 95، در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی، موفق به کسب مقام سوم در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شد که در این راستا، از طرف معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، از مهندس مهدی منوری مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 2927 بار   |   دفعات چاپ: 305 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر