:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بین 64 دانشگاه موفق به کسب رتبه دهم شد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/9/27 |

در رده‌بندی نهایی دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛
دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بین 64 دانشگاه موفق به کسب رتبه دهم شد

دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از 12 الی 24 آذرماه سال‌جاری در ساری آغاز شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا_ زنجان: در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مسابقات شنا که با حضور 28 دانشگاه و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روزهای 13 و 14 آذرماه 96 برگزار شد؛ امیر ضیایی از تیم شنای دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رده سنی 31 الی 40 سال در 2ماده رشته 50متر و 100 متر غورباغه، موفق به کسب مدال طلا در 50 متر و مدال نقره در 100 متر غورباغه شد.
*** در مسابقات شطرنج که از 17 الی 20 آذرماه با حضور 26 تیم شامل 98 شطرنج‌باز که 13 نفر از آنها دارای ریتینگ بودند برگزار شد؛ محمدحامد خالصی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان مقام دوم انفرادی را کسب کرد.
*** تیم فوتسال دانشگاه نیز در این المپیاد علاوه بر کسب کاپ اخلاق مسابقات، موفق به کسب عنوان بهترین خط حمله با ۳۱ گل زده و کسب مقام ششم در بین ۵۸ تیم شرکت کننده، شد.

دفعات مشاهده: 3296 بار   |   دفعات چاپ: 223 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر