:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کسب رتبه برتر دستگاه اجرایی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود ::
 | تاریخ ارسال: 1396/11/21 |

کسب رتبه برتر دستگاه اجرایی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود

در چهلمین بهار جشن انقلاب، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود
به لحاظ پوشش بالای خدمات‌رسانی از نظر ابعاد کمی و کیفی و تکریم ارباب رجوع به عنوان دستگاه برتر اجرایی معرفی شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان -
در مراسم معرفی دستگاه‌های برتر اجرایی در نماز عبادی-سیاسی جمعه21 بهمن‌ماه 96، امام جمعه و فرماندار شهرستان ایجرود از دکتر ابراهیم خسروشاهی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود تقدیر کردند.
این مراسم با هدف انتخاب و تجلیل از دستگاه‌ها و برگزیدگان خدمات دستگاه‌های اجرایی شهرستان که با حضور مدیران، مسئولین استانی و شهرستان در 4 بخش اختصاصی، عمومی، مشترک عمومی و اختصاصی و اقتصاد مقاومتی مورد ارزیابی قرار گرفته بود، برگزار شد.
ضمن سپاس و عرض تبریک این موفقیت، امید آن داریم که در پرتو عنایات حضرت حق با ایجاد خلاقیت و تحول در روش‌ها و الگوهای برنامه‌ریزی در نظام اجرایی، شاهد به ثمررسیدن بیش از پیش اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.

دفعات مشاهده: 3510 بار   |   دفعات چاپ: 176 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر