:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ تقدیرنامه یک ستاره «هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران» را کسب کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/12/2 |

دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
تقدیرنامه یک ستاره «هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران» را کسب کرد

در هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران و یازدهمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با توجه به عملکرد مطلوب و شایسته خود در حوزه‌های مدیریت مالی، شفافیت مالی و اقتصادی؛ تقدیرنامه یک ستاره را دریافت کرد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان - هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران و یازدهمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی، روز دوشنبه 30 بهمن‌ماه 96 در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.
اکبر حلواچی مدیر امور مالی دانشگاه داظهار کرد: کسب جایزه ملی مدیریت مالی ایران به عنوان سند افتخار یک سازمان در حوزه مالی است و شرکت در این جایزه، حتی برای سازمان‌هایی که به سطح دریافت جایزه نایل نمی‌شوند هم ارزشمند است، زیرا این فرآیند نقاط ضعف و قوت حوزه مالی سازمان را به تفکیک و براساس نوع فعالیت بازگو کرده و سازمان را برای انجام اقدامات لازم جهت رفع موانع و کمبودها در مسیر دستیابی به اهداف و استراتژی‌ها هدایت می‌کند.
جایزه ملی مدیریت مالی ایران از سال 1389 به عنوان یکی از بزرگترین گردهمایی‌های خبرگان مالی در کشور شناخته می‌شود و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در اولین حضور خود در سال 1396 موفق به دریافت تقدیرنامه یک ستاره شده است.
این مراسم با حضور دکتر مرتضی بانک مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، مهدی راسخ معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سیدعلی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مجید قاسمی رییس کل جایزه ملی مدیریت مالی ایران، جمعی از مسولین کشوری، مدیران شرکت‌ها و اساتید دانشگاه برگزار شد.

دفعات مشاهده: 5234 بار   |   دفعات چاپ: 258 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر