Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی گروه::
معرفی گروه::
اعضای گروه::
آموزش::
پژوهش::
توانمندیهای گروه::
گالری تصاویر::
لینک های مفید::
آرشیو اخبار::
همایشها و کنفرانسها::
تازه های ایمونولوژی::
تماس با ما::
صفحه اصلی دانشکده::

زیربخش‌های پایگاه

:: دومین همایش ملی التهاب با رویکرد «التهاب شدید در بیماری COVID-۱۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/17 |

دومین همایش ملی التهاب با رویکرد «التهاب شدید در بیماری COVID-۱۹

جهت دسترسی به سایت کنگره اینجا کلیک کنید
هدف از برگزاری این همایش با رویکرد بین رشته ای و با محوریت تلفیق مطالعات علوم پایه و بالین به منظور بحث و تبادل نظر پیرامون چالش های موجود در تشخیص و درمان و پیشگیری از بیماری جهان گیر Covid-۱۹ و التهاب کشنده ناشی از عملکرد مخرب این ویروس در اندام های مختلف بدن انسان است. این همایش توسط مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با همکاری چندین انجمن و نهاد علمی و تحقیقاتی و با مشارکت استادان صاخب نام ایرانی و خارجی از ۲۵ تا ۲۷ آذر ۹۹ در مرکز همایش های مرکز طبی کودکان تهران برگزار می شود. همچنین مراسم جشن بیستمین سالگرد تاسیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی نیز در طول این همایش برگزار خواهد شد. خاطر نشان می سازد که در صورت تداوم همه گیری بیماری COVID-۱۹ در کشور، این همایش به صورت وبینارهایی با موضوعات مشخص اجرا خواهد شد.
دفعات مشاهده: 1548 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر