Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
اخبار و رویدادها::
معرفی::
آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها::
فرم های مورد نیاز::
سئوالات رایج::
ارتباط با ما::
به نظر شما اولویت کاری ستاد در چه زمینه ای باشد؟
آموزشی
پژوهشی
فرهنگی
رفاهی
حمایتی
همه موارد

وصیتنامه شهدا

برای دسترسی به این قسمت میبایست به اینترنت متصل باشید

ذکر ایام هفته
برای دسترسی به این قسمت میبایست به اینترنت متصل باشید
:: اولین روایت از ایثار و سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/11 |
 مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با اشارهد به برگزاری اولین مسابقه عکس‌نوشت با محوریت ایثار و سلامت به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: دانشجویان علاقمند می‌توانند عکس‌هایی با مضمون دفاع مقدس با محوریت "ایثار و سلامت" و " ایثار و شهادت"  انتخاب نموده و در چند کلمه احساسشان را نسبت به عکس بنویسند.

زهرا بیات در ادامه به بخش ویژه با عنوان خاطره‌گویی پدران ایثارگر به صورت پادکست ۵ دقیقه‌ای اشاره نموده و هدف از این دوره از مسابقات را؛ نزدیک نمودن نسل حاضر به آرمان‌های دفاع مقدس و ادامه دادن راه شهدا در عرصه‌ای دیگر (عرصه سلامت) در عصر کنونی برشمرد.
گفتنی است: علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا ۳۰ مهرماه از طریق پیام‌رسان واتساپ به شماره ۰۹۱۲۲۴۲۳۸۱۷ ارسال نمایند.
دفعات مشاهده: 840 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر