:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اعلام کرد: واکسینه شدن ۷۰ درصد از افراد بالای ۱۸ سال استان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۴ مهر ۱۴۰۰)
:: برگزاری پنجمین جلسه اتاق فکر سلامت
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (سوم مهر ۱۴۰۰)
:: ایثاری از جنس شور و شعور حسینی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: نهمین اهدای عضو در زنجان رقم خورد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/5/6 |

نهمین اهدای عضو در زنجان رقم خورد

نهمین اهدای عضو در استان  زنجان، با اهدای اعضای مرحوم قربان‌علی صالحی، ساکن روستای قروه از توابع شهرستان ابهر رقم خورد.

مسئول شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: نهمین اهدای عضو در استان زنجان، با اهدای اعضای مرحوم قربان‌علی صالحی، ساکن روستای قروه از توابع شهرستان ابهر، که به دلیل سانحه‌ رانندگی در بیمارستان‌ آیت‌الله موسوی زنجان بستری بود، به ثبت رسید.

شهریار امام‌وردی افزود: پس از اطلاع از مرگ مغزی مرحوم صالحی، کارهای لازم برای کسب رضایت از خانواده وی انجام شد، و روز گذشته ارگان‌های حیاتی این بیمار مرگ مغزی، برای اهدا به بیماران نیازمند پیوند عضو به بیمارستان سینای تهران منتقل شد.

وی تصریح کرد: چهار ارگان حیاتی از جمله قلب، کلیه‌ها و کبد این بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند اهدا، و جان چهار هم‌وطن از مرگ حتمی نجات یافت.

مسئول شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با قدردانی از دست اندرکاران دانشگاه، واحد اهدا معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: در شرایط کرونایی کنونی، همکاری جراحی اعصاب و تیم واحد اهدا معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در تحقق این امر مقدس بسیار ارزشمند است.

امام‌وردی با تاکید بر اهمیت اهدای عضو، افزود: هر مورد مرگ مغزی می‌تواند یک تا هشت بیمار نیازمند پیوند عضو را از مرگ نجات دهد، و طبق برآوردهای انجام شده، اهدای نسوج به بیماران نیازمند، کیفیت زندگی ۵۸ بیمار را ارتقا می‌دهد.

وی از جمله روش‌های دریافت کارت اهدای عضو را  ارسال کد ملی به شماره ۳۴۳۲ - شماره‌گیری #۳ *۳۴۳۲* و یا مراجعه به سایت اهدای عضو به آدرس https://ehda.center جهت اخذ کارت اهدای عضو بیان کرد.

به گزارش وبدا، شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان از سال ۸۷ آغاز به کار کرده است .
دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر