:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۷ آذر ۱۴۰۰)
:: غرس نهال صلح و سلامت در زنجان
:: دومین جلسه مجازی مصاحبه جذب دانشجویان بین‌المللی (پاکستانی) رشته پزشکی عمومی برگزار شد
:: جلسه ماهیانه واحد امور بین‌الملل دانشگاه تشکیل شد
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان: تزریق دُز سوم واکسن کرونا از فاکتورهای مدیریت موج ششم است
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نشان ویژه مروج و سفیر مسئولیت اجتماعی را دریافت کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/7/26 |
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نخستین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی ایران، نشان ویژه مروج و سفیر مسئولیت اجتماعی را دریافت کرد.

پایگاه خبری وبدا – زنجان، در مراسم پایانی نخستین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی ایران، که عصر دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ در مرکز تالار خواجه نصیر مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، از برگزیدگان این جشنواره تقدیر به عمل آمد.
در این دوره از جشنواره نشان ویژه مروج و سفیر مسئولیت اجتماعی به دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان اهداء شد.
این نشان ویژه توسط دکتر مصطفی محمدی مدیر روابط عمومی دانشگاه دریافت گردید.

همچنین در این مراسم، دکتر مصطفی محمدی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز موفق به دریافت نشان عالی مسئولیت اجتماعی شد.
دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر