:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۷ آذر ۱۴۰۰)
:: غرس نهال صلح و سلامت در زنجان
:: دومین جلسه مجازی مصاحبه جذب دانشجویان بین‌المللی (پاکستانی) رشته پزشکی عمومی برگزار شد
:: جلسه ماهیانه واحد امور بین‌الملل دانشگاه تشکیل شد
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان: تزریق دُز سوم واکسن کرونا از فاکتورهای مدیریت موج ششم است
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: فراخوان طرح غربالگری سلامت روان در سامانه آنلاین برای دانشجویان جدیدالورود ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/1 |

اداره مشاوره و سلامت‌روان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان اعلام کرد:
ف
راخوان طرح غربالگری سلامت روان در سامانه آنلاین برای دانشجویان جدیدالورود
رئیس اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه گفت: اداره مشاوره و سلامت‌روان دانشجویی همزمان با  دانشگاه‌های سراسر کشور اقدام به ارزیابی روانشناختی دانشجویان جدید الورود نموده است.

به گزارش وب دا - زنجان؛ ندا محمد بیگی رئیس اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه در گفتگو با وب دا: ضمن اعلام فراخوان طرح غربالگری سلامت روان در سامانه آنلاین برای دانشجویان جدیدالورود سال ۱۴۰۰  گفت: این طرح همزمان با دانشگاه‌های سراسر کشور  انجام می شود .

وی افزود:  در همین راستا پرسشنامه‌ای براساس استانداردهای علمی و با رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای از جمله رازداری، محرمانه ماندن اطلاعات فردی و احترام متقابل طراحی گردیده است.

محمد بیگی هدف از اجرای طرح غربالگری را آشنایی با توانمندی‌ها و شناخت مشکلات پیشِ رو به منظور یاری‌رسانی و بهبود شرایط زندگی در امور فردی، اجتماعی و عملکرد تحصیلی را برشمرد.

رئیس اداره مشاوره معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه افزود : پس از ارزیابی دقیق و تخصصی پرسشنامه در صورت مشاهده هرگونه موارد نگران کننده‌ای روانشناسان،  با دانشجویان تماس گرفته خواهد شد  و راهنمایی های لازم انجام خواهد گرفت.

وی با اعلام لینک فراخوان  https://ccsm.behdasht.gov.ir/login ، شماره تماس ۳۳۴۴۵۲۱۱ و ۱۶-۳۳۴۴۸۵۱۵و آدرس ایمیل:  moshaverzums.ac.ir برای ارتباط با مرکز مشاوره دانشگاه  را نیز اعلام نمود .
دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر