ضوابط برچسب گذاری برای محصولات تولید داخل : ( ماده 11 قانون مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی) 1- درج نام و آدرس موسسه سازنده 2- قید نام محصول 3- قید شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در کادربندی با حروف درشت در محل قابل رویت 4- درج وزن یا حجم 5- درج شماره سری ساخت 6- درج مواد تشکیل دهنده فرآورده ( بخصوص نام و میزان مواد نگهدارنده ) 7- درج تاریخ تولید و انقضاء در محل مناسب با زمینه روشن به نحوی که به راحتی قابل تشخیص باشد 8- شرایط نگهداری 9- درج جمله ساخت ایران 10- هرگونه ادعای تغذیه ای یا جدول ارزش تغذیه ای و یا ادعای خاص در خصوص مواد آرایشی و بهداشتی ، محصولات تحت لیسانس شرکتهای خارجی یا مواردی از این قبیل بر روی اتیکت منوط به تایید قبلی اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی می باشد . 11- توصیه های بهداشتی که از طرف اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی اعلام گردیده و بعضاً در پروانه های ساخت صادره درج گردیده است لازم الاجرا می باشد . 12- از درج مطالب و تصاویر گمراه کننده فریبنده خودداری شود . ضوابط برچسب گذاری برای محصولات وارداتی : ( ماده 11 قانون مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی) - محصولات فرایند شده فاقد GMP و برچسب فارسی مورد تایید نمی باشد . - موارد مورد نیاز در طرح فارسی نویس شامل : 1- نوع و نام تجاری کالا 2- نام و کشور تولید کننده 3- تاریخ تولید ، انقضاء و سری ساخت 4- نحوه مصرف ( در صورت لزوم و با نظر کارشناس ) 5- موارد منع مصرف ( در صورت لزوم و با نظر کارشناس ) 6- توضیحات ( در صورت لزوم و با نظر کارشناس ) 7- شماره پروانه واردات بهداشتی 8- نام نمایندگی ( وارد کننده ) و شماره تماس |