Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: ::
بخش‌های اصلی
اخبار و تازه های بهداشتی::
میز خدمت::
معرفی شبکه بهداشت::
ریاست شبکه::
گسترش شبکه::
واحد فناوری اطلاعات::
بهداشت محیط::
بهداشت حرفه ای::
بهداشت خانواده::
مبارزه با بیماریها::
آموزش بهداشت و تغذیه::
بهداشت مدارس::
بهداشت دهان و دندان::
سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد::
امور دارویی::
امور آزمایشگاهها::
پزشک خانواده::
مراکز بهداشتی و درمانی::
نظارت بر درمان::
فوریت های پزشکی::
اداری و پشتیبانی::
روابط عمومی و سمعی بصری::
تقدیرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
امور رفاهی::
::
اخبار و تازه های بهداشتی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آخرین مطالب بخش
:: غزه تنها نیست
:: ۱۳ آبان
:: حضور فعال شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره در نخستین نمایشگاه تجلیل از دستاوردها و تکریم فعالان نظام بهداشت کشور
:: بهبود تغذیه
:: دومین روز هفته مبارزه با مواد مخدر
..
نظرسنجی
سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره را چگونه ارزیابی می کنید؟
فقط ساختار صفحه اصلی خوب می باشد.
فقط محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
ساختار صفحه اصلی و محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
هیچکدام از موارد فوق
   
..
لینک های مفید

منابع علمی خارجی

WHO

CDC

EPA


منابع علمی فارسی

 RICeST

SID

TUMS

magiran

EOHC

IDOE

NWWEC

..
اخبار
..
:: ضوابط برچسب گذاری برای محصولات خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ::

ضوابط برچسب گذاری برای محصولات تولید داخل : ( ماده 11 قانون مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی)

1- درج نام و آدرس موسسه سازنده

2- قید نام محصول

3- قید شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در کادربندی با حروف درشت در محل قابل رویت

4- درج وزن یا حجم

5- درج شماره سری ساخت

6- درج مواد تشکیل دهنده فرآورده ( بخصوص نام و میزان مواد نگهدارنده )

7- درج تاریخ تولید و انقضاء در محل مناسب با زمینه روشن به نحوی که به راحتی قابل تشخیص باشد

8- شرایط نگهداری

9- درج جمله ساخت ایران

10- هرگونه ادعای تغذیه ای یا جدول ارزش تغذیه ای و یا ادعای خاص در خصوص مواد آرایشی و بهداشتی ، محصولات

      تحت لیسانس شرکتهای خارجی یا مواردی از این قبیل بر روی اتیکت منوط به تایید قبلی اداره کل نظارت بر مواد غذایی

      و بهداشتی می باشد .

11- توصیه های بهداشتی که از طرف اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی اعلام گردیده و بعضاً در پروانه های ساخت

      صادره درج گردیده است لازم الاجرا می باشد .

12- از درج مطالب و تصاویر گمراه کننده فریبنده خودداری شود .

ضوابط برچسب گذاری برای محصولات وارداتی : ( ماده 11 قانون مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی)

- محصولات فرایند شده فاقد GMP و برچسب فارسی مورد تایید نمی باشد .

- موارد مورد نیاز در طرح فارسی نویس شامل :

1- نوع و نام تجاری کالا

2- نام و کشور تولید کننده

3- تاریخ تولید ، انقضاء و سری ساخت

4- نحوه مصرف ( در صورت لزوم و با نظر کارشناس )

5- موارد منع مصرف  ( در صورت لزوم و با نظر کارشناس )

6- توضیحات  ( در صورت لزوم و با نظر کارشناس )

7- شماره پروانه واردات بهداشتی

8- نام نمایندگی ( وارد کننده ) و شماره تماس

دفعات مشاهده: 15958 بار   |   دفعات چاپ: 1124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 256 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره Health & Treatment Center of Khoramdareh
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4623