همزمان با سراسر کشور؛ 28 واحد خدمات بهداشتی در استان زنجان به بهره‌برداری رسید

آلبوم تصاویر

همزمان با سراسر کشور؛

28 واحد خدمات بهداشتی در استان زنجان به بهره‌برداری رسید

با حضور مسئولین استانی؛ 28 واحد خدمات بهداشتی در استان زنجان از طریق ویدئوکنفرانس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش وب‌دا از زنجان، همزمان با بهره‌برداری از 28 واحد خدمات بهداشتی در استان زنجان؛ مرکز خدمات جامع سلامت شماره 16 زنجان با حضور حضرت آیت‌اله خاتمی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان، مهندس سید بیوک موسوی معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس شورای سلامت و امنیت غذائی استان، دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دکتر رسول بیات فرماندار و جمعی از مسئولین و اصحاب رسانه استان زنجان صبح روز سه‌شنبه سوم اسفندماه افتتاح گردید.

دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در این مراسم، هدف از احداث واحدهای بهداشتی و درمانی قابل افتتاح را؛ ارائه خدمت به جامعه فاقد زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی اعلام و اظهار کرد: با این افتتاح‌ها وضعیت بهداشت و درمانی به لحاظ کیفی ارتقا می‌یابد.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقده بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استانداری‌ و دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اظهار کرد: 28 واحد از این مجموعه در سطح استان زنجان به صورت همزمان با پروژه‌های کشوری افتتاح می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه 60 درصد از منابع تامین اعتبار احداث واحدهای بهداشتی و درمانی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین شده است، افزود: 15 درصد از این منابع توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان و 25 توسط استانداری تامین شده است.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان مجموع اعتبارات هزینه شده برای احداث 28 واحد بهداشتی و درمانی قابل افتتاح در سطح استان را 800 میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: مجموع پروژه‌های بهداشتی و درمانی آغاز شده در استان زنجان 226 واحد است که از 28 واحد آن امروز بهره‌برداری به عمل آمد.

دکتر بیگلری مجموع اعتبار هزینه شده برای مرکز بهداشتی و درمامی شماره 16 را 980 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: 900 میلیون تومان از این اعتبار برای احداث و بقیه برای تجهیز هزینه شده است.

وی با قدردانی از همکاری رسانه‌ها دراطلاع‌رسانی درست اخبار حوزه سلامت، تصریح کرد: همانگونه که وظیفه حوزه سلامت ارتقاء شاخص‌های بهداشت و درمان است، رسالت رسانه‌ها نیز هدایت افکار جامعه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان افتتاح کلینیک‌ها، اورژانس هوایی، راه‌اندازی ام.آر.آی، توسعه اورژانس، افزایش تخت‌های مراقبت ویژه و تخت‌های سلامت روان را انقلابی در حوزه سلامت استان برشمرد و افزود: بیش از 80 میلیارد تومان اعتبار به حوزه سلامت استان اختصاص یافته تا مراکز فرسوده را در کوتاهترین زمان احداث مجدد کنیم.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین از تایید قطعی راه‌اندازی رشته رادیولوژی در استان خبر داد و افزود: به جهت اینکه متخصص رشته رادیولوژی در کشور با کمبود مواجه است مجوز تایید این رشته در حوزه سلامت استان باعث افتخار است.

دکتر بیگلری از تحویل دستگاه سنگ‌شکن دولتی و دومین دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌اله موسوی در هفته‌های آتی خبر داد و با اشاره به جلسه‌ای که روز گذشته در وزارت بهداشت برگزار گردید؛ از قدردانی مسئولین وزارتی از خدمات ارائه‌شده در بازکردن عروق مسدود شده در 3 ساعت اول و بازکردن لخته‌ها در سکته‌های مغزی در بیمارستان آیت‌اله موسوی سخن گفت.

وی پوشش بهداشتی و درمانی جمعیت روستایی و شهری را آرزوی دیرینه کشور دانست که بخش روستایی آن به صورت کامل عملیاتی شده است، افزود: عملیات پوشش جمعیت شهری در گام نخست برای 173 هزار نفر حاشیه‌نشینان در سطح استان آغاز شد و در حال حاضر اقدامات اولیه آغاز شده تا سامانه یکپارچه بهداشتی براساس بهداشت و سلامت ایرانیان عملیاتی شود که دانشگاه ‌به جهت پیشرفت روند سامانه یکپارچه بهداشتی کشور (سیب) که اساس و پایه پرونده سلامت ایرانیان است در بین 6 دانشگاه علوم پزشکی پیشرو از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شایسته تقدیر شناخته شد.

در ادامه مهندس سید بیوک موسوی معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس شورای سلامت و امنیت غذائی استان با بیان اینکه کارهای ارزشمند و خیره‌کننده در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور صورت گرفته است، اظهار کرد: در این راستا در استان زنجان اقدامات شایسته‌ای انجام شده که فراتر از حد انتظار است.

وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان با داشتن مسئولین، مدیران و منابع انسانی متعهد توانسته است برون‌رفت و خروجی عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

مهندس سیدبیوک موسوی با اشاره به اینکه باید کارهایی که صورت می‌گیرد را قدر بدانیم، ادامه داد: کافی است کمی دقیق‌تر و فارغ از نگاه‌های سیاسی خدمات این دوره را ببینیم تا از حجم کارهای انجام شده آگاهی یابیم.

وی ضمن تقدیر از اقدامات وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وی را از مفاخر کشور برشمرد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان، اجرای طرح تحول نظام سلامت را از آرزوهای دولت‌های قبل عنوان کرد که دولت یازدهم با هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری موفق به اجرای آن شد.

وی ضمن انتقاد از نامهربانی‌هائی‌که در سطح کشور به حوزه سلامت می‌شود، افزود: درحال حاضر حجم کارهایی که در 3سال و نیم اتفاق افتاده در مقایسه با بودجه‌های هنگفت حوزه سلامت در دولت‌های قبلی که قابل مقایسه با این دولت نیست، کارهای ارزشمندی انجام شده است.

به گزارش وب‌دا، در راستای گسترش و توسعه خدمات جدید در برنامه تحول نظام سلامت با رویکرد ارتقاء و افزایش دسترسی عادلانه جامعه به خدمات بهداشتی، به طور همزمان 657 واحد ارائه خدمات بهداشتی در 28 استان و 48 دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور توسط دکتر سیدحسن هاشمی مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق ویدئو کنفرانس به مرکزیت مازندران روز سه‌شنبه 3 اسفندماه افتتاح گردید

دفعات مشاهده: 1618 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر