Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی مدیریت ::
شرح وظایف::
معرفی مدیر::
اطلاعات پروژه های عمرانی ::
تصاویر پروژه ها::
مشخصات کارکنان::
سایتهای مرتبط::
تماس با ما::
اخبار و رویدادها::

:: در جشنواره عمران سلامت؛ از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/4/27 |
در جشنواره عمران سلامت؛ از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد

آلبوم تصاویر

در جشنواره عمران سلامت؛

از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد

جشنواره عمران سلامت در رابطه با دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در اقصی‌نقاط کشور بویژه در حوزه احداث پروژه‌های عمرانی برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح روز سه‌شنبه 20 تیرماه سال‌جاری، با حضور ریاست جمهوری اسلامی ایران، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استانداران، ائمه جمعه، مدیران، معاونین و روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌‌های علوم پزشکی کشور و مدیران ستادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جشنواره عمران سلامت در سالن اجلاس سران در تهران برگزار گردید.

دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش تجلیل این جشنواره، از زحمات دلسوزانه دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان در اجرای پروژه‌های عمرانی طرح تحول نظام سلامت که حرکتی چشم‌گیر را در ایجاد زیرساخت‌های نظام سلامت ایجاد کرده است، با اهداء لوح تقدیر و تندیس جشنواره ملی عمران سلامت، قدردانی کرد.

دفعات مشاهده: 5659 بار   |   دفعات چاپ: 252 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4312