Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی مدیریت ::
شرح وظایف::
معرفی مدیر::
اطلاعات پروژه های عمرانی ::
تصاویر پروژه ها::
مشخصات کارکنان::
سایتهای مرتبط::
تماس با ما::
اخبار و رویدادها::

:: با حضور وزیر بهداشت؛ دو مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی در استان زنجان افتتاح شد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/5/7 |

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با حضور وزیر بهداشت؛
AWT IMAGEدو مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی در استان زنجان افتتاح شد

وزیر بهداشت در سفر خود به استان زنجان، مرکز جامع خدمات سلامت شهری شماره یک قیدار و نیز مرکز جامع خدمات سلامت روستایی حسام آباد را افتتاح کرد.
به گزارش وبدا، مرکز جامع خدمات سلامت شهری شماره یک قیدار در زمینی با زیربنای 485 متر مربع در مدت یک سال و با اعتباری حدود 7 میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.
در این مرکز، علاوه بر خدمات مراقبت سلامت و مامایی، خدمات سلامت روان، مشاوره تغذیه، بهداشت محیط و پزشکی عمومی نیز ارائه می شود.
جمعیت تحت پوشش مرکز جامع خدمات سلامت شهری شماره یک قیدار، 14 هزار و 700 نفر است و تا کنون برای 98 درصد از آنها پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده که خدمات بهداشتی  دریافت کرده اند.
مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در روستای حسام آباد شهرستان خدابنده نیز در زمینی با زیربنای 500 متر مربع در مدت 11 ماه با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد و 800 میلیون ریال، ساخته و تجهیز شده است.
در این مرکز خدمات پزشک عمومی، دندانپزشکی، نمونه گیری آزمایشگاه، مراقب سلامت، داروخانه، مامایی و پزشک خانواده ارائه می شود.
گفتنی است این مرکز حدود 3950 نفر را تحت پوشش دارد و تا کنون 82 بیمار دیابتی و 124 بیمار با فشار خون بالا را شناسایی کرده است.
دفعات مشاهده: 10377 بار   |   دفعات چاپ: 232 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4317