:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بین 64 دانشگاه موفق به کسب رتبه دهم شد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/9/27 |

در رده‌بندی نهایی دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛
دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بین 64 دانشگاه موفق به کسب رتبه دهم شد

دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از 12 الی 24 آذرماه سال‌جاری در ساری آغاز شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا_ زنجان: در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مسابقات شنا که با حضور 28 دانشگاه و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روزهای 13 و 14 آذرماه 96 برگزار شد؛ امیر ضیایی از تیم شنای دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رده سنی 31 الی 40 سال در 2ماده رشته 50متر و 100 متر غورباغه، موفق به کسب مدال طلا در 50 متر و مدال نقره در 100 متر غورباغه شد.
*** در مسابقات شطرنج که از 17 الی 20 آذرماه با حضور 26 تیم شامل 98 شطرنج‌باز که 13 نفر از آنها دارای ریتینگ بودند برگزار شد؛ محمدحامد خالصی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان مقام دوم انفرادی را کسب کرد.
*** تیم فوتسال دانشگاه نیز در این المپیاد علاوه بر کسب کاپ اخلاق مسابقات، موفق به کسب عنوان بهترین خط حمله با ۳۱ گل زده و کسب مقام ششم در بین ۵۸ تیم شرکت کننده، شد.

دفعات مشاهده: 2045 بار   |   دفعات چاپ: 174 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر