Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
اعضای شورای مشورتی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
فرم ها و آئین نامه ها::
ارتباط با ما::

سامانه اطلاعات آماری کلان منطقه
سامانه بانک اطلاعات کلان منطقه

:: نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با محور تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1397/2/31 |
نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با محور تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار شد.
این جشنواره به همت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.
نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری روز دوشنبه دهم لغایت دوازدهم اردیبهشت‌ماه 1397 در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دو بخش دانشگاهی و کشوری در حیطه‌های "برنامه‌ریزی درسی"، "مدیریت آموزشی"، "مدیریت و رهبری آموزشی"، "مشاوره و حمایت دانشجویی"،"روش‌های یاددهی و یادگیری"، "یادگیری الکترونیکی"،" موضوعات خاص" و سایر موضوعات برگزار شد.
شعار یازدهمین جشنوراه آموزشی شهید مطهری و نوزدهمین همایش آموزشی علوم پزشکی، تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی عنوان شد که از حدود سه سال پیش با اجرای طرح تحول آموزش علوم پزشکی در کشور آغاز شده است و تاکنون تداوم دارد و هدف این شعار در واقع ارتقاء کیفیت آموزش است.
برگزاری پانل‌های مختلف با محوریت بسته‌های طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، نشست معاونین آموزشی و مدیران
EDC دانشگاه‌ها، سخنرانی‌های کوتاه، سمپوزیوم‌های متنوع، تجربیات طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، گزارشات پایان‌نامه‌های دکتری، کلینیک مشاوره، کارگاه‌های آموزشی، جلسات توجیهی دانشجویان استعدادهای درخشان و کمیته‌های مشورتی دانشجوئی، ارائه پوستر تماتیک، ارائه فرآیندهای برتر جشنواره شهید مطهری در سالن اصلی و سالن‌های فرعی و مناظره‌های آموزشی از جمله برنامه‌های این همایش بود.
در این همایش معاونان و مدیران ستادی وزارت متبوع و کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سطح رؤسای کلان مناطق آمایشی کشور، معاونین آموزشی و مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، کارشناسان دبیرخانه‌های کلان مناطق و نیز دانشجویان استعدادهای درخشان نیز حضور داشتند.

شایان ذکر است: در حاشیه همایش، غرفه‌های نمایشگاهی معرفی دستاوردها و توانمندی‌های آموزشی دانشگاه‌ها و عملکرد دبیرخانه‌های کلان مناطق در طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برپا و در معرض دید شرکت کنندگان در همایش قرار گرفته بود که در این راستا؛ دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از غرفه کلان منطقه 6 آمایشی کشور بازدید داشت و توسط دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان به ایشان ارائه شد.
دفعات مشاهده: 869 بار   |   دفعات چاپ: 173 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر