Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
اعضای شورای مشورتی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
فرم ها و آئین نامه ها::
ارتباط با ما::

سامانه اطلاعات آماری کلان منطقه
سامانه بانک اطلاعات کلان منطقه

:: جلسه منطقه ای بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه شش آمایشی کشور برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1397/4/7 |
جلسه منطقه ای بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه شش آمایشی کشور برگزار شد:

این جلسه در تاریخ 30 خردادماه 97 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور نمایندگاه دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در کلان منطقه شش آمایشی کشور برگزار گردید.
 دکتر حسن عادلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم تعداد دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاه پزشکی قم را حدود 88 دانشجو عنوان کرد و افزود: این دانشجویان بیشتر از کشورهای افغانستان، عراق، سوریه، سنگاپور، آذربایجان و لبنان بوده و تعداد فارغ‌التحصیل 66 نفر می‌باشد.
وی پیشنهاد داد که متولی اختصاصی در راستای بین‌المللی کردن آموزش درنظر گرفته شود.
 دکتر گیتی کریمخانلویی مدیر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان به ارائه گزارش سفر خود به تهران و سخنان وزیر بهداشت در ارتباط با بین‌المللی‌ سازی، انتظارات وزارت بهداشت در حوزه بین‌المللی‌ سازی و پنج محور مورد تاکید وزارت از جمله:  پذیرش دانشجوی خارجی، تحقیقات مشترک خارجی، توریسم سلامت، تفاهم‌نامه‌ها و توسعه صادرات و تجهیزات و دارو، بازدیدها و حضور در نمایشگاه خارجی و اقدامات انجام شده در حوزه بین‌الملل زنجان پرداخت.
 محرابی نماینده دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن ارائه گزارش کلی از وضعیت دانشگاه علوم پزشکی البرز به اقدامات انجام شده در حوزه بین‌الملل این دانشگاه از جمله تخصیص دو بیمارستان به بیماران خارجی و توان‌مندسازی پرسنل و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و آموزش مقررات در زمینه IPD و توریسم سلامت و اطلاع‌رسانی در زمینه کارگاه‌ها و سمینارهای خارجی اشاره نمود.
دکتر دالوندی نماینده دانشگاه پزشکی اراک گزارشی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک ارائه کرد.
 دکتر رحمانی نماینده دانشکده پزشکی ساوه ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده در زمینه EDUCATION IRAN  و برنامه‌ریزی در راستای تهیه بروشورهای انگلیسی زبان دانشگاه، کلیپ معرفی دانشگاه به انگلیسی و استفاده از کارشناسان توان‌مند در امور بین‌الملل اشاراتی داشت.
 دکنر برادران نماینده دانشکده پزشکی ساوه نیز به تهیه Road Map ، نقشه راه و تشکیل یک کارگروه دراین راستا و توجه به بحث مرجعیت علمی داشت .
در نهایت جلسه با جمع‌بندی و مصوبات زیر به پایان رسید:
1-مکاتبه توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان با مدیرکل بین‌الملل وزارت بهداشت و معاون توسعه منابع انسانی و تشریح مشکلات ناشی از عدم استقلال حوزه‌های بین الملل، درخواست اصلاح و تخصیص چارت و تشکیلات مستقل و بودجه برای دانشگاه‌های منطقه 6 قطب .
2-مصوب شد جلسه‌ای مشترک با حضور روسای دانشگاه‌های این منطقه جهت اعلان برنامه‌ها برگزار شود.
3-برنامه‌ریزی و تهیهroad map  و نقشه راه از طریق تشکیل کارگروه ویژه توسط امور بین‌الملل دانشگاه‌های منطقه 6 قطب.
4-جلسه مشترک مدیران بین‌الملل منطقه 6 درحوزه بین‌الملل وزارت بهداشت.
5-مکاتبه با روسای دانشگاه‌های منطقه 6 در زمینه تفکیک مدیریت روابط عمومی از بین‌الملل ولو تفکیک انشایی تا تعیین تکلیف نهایی از سوی وزارت بهداشت.
6-در خواست مکتوب از سوی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از روسای دانشگاه‌های منطقه 6 در بعد تخصیص منابع و بودجه در هیات رئیسه و امنا .
7-عضویت  دانشگاههای قطب در IAU

دفعات مشاهده: 869 بار   |   دفعات چاپ: 135 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر