Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
اعضای شورای مشورتی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
فرم ها و آئین نامه ها::
ارتباط با ما::

سامانه اطلاعات آماری کلان منطقه
سامانه بانک اطلاعات کلان منطقه

:: برگزاری جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1397/5/30 |
 جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به ریاست دکتر پرویز قزلباش برگزار شد:

دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در اولین شورای بین‌المللی سازی در دفتر ریاست، با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی سازی اقدامات خوبی انجام شده، اظهار کرد: مشکل اصلی در بحث بین‌المللی سازی پذیرش دانشجوی خارجی است که زنجان به لحاظ موقعیت، مرز مشترکی با تهران، تبریز و ارومیه دارد که این شهرها به جهت نزدیکی با کشورهای خارج، ارتباط نزدیکی دارند، ارتباط ما را کم رنگ‌تر می‌کند.
وی افزود: در بحث بازاریابی نیز ضعف داریم که این مورد نیز باید از طریق آژانس‌های مسافرتی پیگیری شود و دانشگاه مستقیما در این خصوص وارد عمل نمی‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر اینکه باید ارائه خدمت خوب در محیط خوب با شرایطی که برای بیمار خارجی نیاز است را فراهم کنیم، تصریح کرد: در طی این مدتی که درخصوص بین‌المللی سازی بحث شده، عده‌ای معتقدند به دلایلی سرمایه‌گذاری در این قسمت به نتیجه نمی‌رسد و بعضی هم معتقدند علیرغم همه این بحث‌ها، زنجان در حوزه بین‌المللی سازی می‌تواند وارد شود به ویژه اگر بر روی خدمات خاصی تمرکز کنیم و شرایطی را ایجاد کنیم که در استان‌های دیگر نباشد.
دکتر قزلباش با اشاره به اینکه از زمان ورود دانشجویان  خارجی به دانشگاه باید راهنمایی صورت بگیرد و فضا برای دانشجویان آماده شده باشد، بیان کرد: تعرفه‌ها و قیمت‌ها نیز باید شفاف باشد و سایت‌های خاصی که ارائه خدمت کنند را ایجاد کنیم و در تمام مدتی که دانشجویان در مرکز فعالیت می‌کنند برنامه خاصی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در بحث تبادل بین‌المللی سازی کار عملی انجام نشده و از حالت فردی و مرحله مقدماتی فراتر نرفته، اظهار کرد: درخصوص جذب دانشجوی خارجی در 10 ماه گذشته بحث‌های بسیار جدی شده و از نقطه بسیار منفی که پذیرش دانشجوی خارجی را تهدیدی عنوان کرده‌اند، به جایی رسیدیم که همه معتقدند قابلیت و ظرفیت بسیار بالایی برای پذیرش دانشجوی خارجی داریم و به لحاظ ذهنی نیز آمادگی پذیرش داریم .
به گفته مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بحث بین المللی سازی باید هماهنگی در سطح استان به ویژه از طریق استانداری، درخصوص ورود سفرای خارجی به استان صورت گیرد و به اطلاع دانشگاه برسد تا پیگیری‌های لازم از سوی دانشگاه صورت گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان این شورا را یکی از ارکان بین‌المللی سازی برشمرد و افزود: در حیطه آموزش، پژوهش، درمان و غذا و دارو باید از ظرفیت بسیارخوبی که داریم استفاده کنیم و در رنکینگ کشوری باشیم.
دکتر قزلباش تاکیدکرد: به بحث بین‌المللی سازی باید با دید بالاتر نگاه کنیم و محصولی که تولید می‌شود با ضابطه و استاندارد بین‌المللی باشد.
وی افزود: پذیرش دانشجوی خارجی که از اهداف بین‌المللی سازی است، باید به تعداد و سال‌های محدود که با کارآیی بیشتر و رشد علمی بیشتر برای دانشگاه خواهد بود، انجام گیرد.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه با تمام تلاش‌ها هنوز موفق به نشان دادن مصادیق خاص نشدیم، ابراز کرد: در این خصوص دید آموزشی باید بین‌المللی باشد، همه ابعاد را مد نظر قرار دهد و با پیگیری تجربیات مدیریتی کشورهای دیگر و عدم وابستگی در این خصوص همراه باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه باید در هر حوزه‌ای که امکان دارد به بین‌المللی سازی فکر کرد و این مورد محدود به حوزه آموزش و پژوهش نشود، بیان کرد: هرچند که حوزه آموزش و پژوهش، اولویت‌های ما هستند ولی در زمینه‌های مختلف باید ورود کنیم.
دکتر قزلباش با اشاره به اینکه در بحث بین‌المللی سازی باید یک کتاب داشته باشیم و همه حوزه‌ها برنامه‌های خود را ارائه کنند که چه فکر و برنامه‌هایی دراین خصوص دارند، اظهار کرد: در این خصوص همه باید کمک کنند تا برنامه مشخص و مدونی داشته باشیم و به یک مفهوم و مدل مشترک برسیم.
وی ابراز کرد: باید خود گروه‌‌ها در بحث بین‌المللی سازی درگیر شوند و دانشگاه نقش هدایت کننده، ارائه چارچوب و کارهای اداری را انجام دهد.
       دکتر گیتی کریمخانلویی مدیر امور بین‌الملل دانشگاه در این جلسه اهداف بین‌المللی سازی را؛ راه‌اندازی بخش IPD  بیمارستان‌ها، انعقاد تفاهم نامه آموزشی و پژوهشی با کشورهای هدف، تحقیقات مشترک، پیگیری و شناسایی محققین و پزشکان زنجانی مقیم خارج از کشور، عضویت در رنکینگ‌‌های جهانی و نیز نظام‌های سلامت جهانی، جذب ییمار خارجی و جذب دانشجوی خارجی برشمرد.
وی در ادامه به برخی از تعاملات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با کشورهای هدف و  اقداماتی نظیر راه‌اندازی مرکز کاکرین ایران اشاره کرد.
به گزارش وب‌داف در این جلسه مقرر شد هدف‌گذاری بین‌المللی سازی دانشگاه مشخص شود، راه‌ها، ظرفیت‌ها و زوایای پنهان شناسایی شود، زیرساخت‌های قوی با چارچوب مشخص و محکم بنیان‌گذاری شود، برای ظرفیت‌های ایجادشده سرمایه‌گذاری خوبی شود و هوشمندانه بر روی زمینه‌های انتخاب شده و مشخص کار انجام شود.
در این جلسه معاونین، روسا و مدیران واحدهای تابعه دانشگاه نیز به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه بین‌المللی سازی پرداختند.

دفعات مشاهده: 1152 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر