Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
اعضای شورای مشورتی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
فرم ها و آئین نامه ها::
ارتباط با ما::

سامانه اطلاعات آماری کلان منطقه
سامانه بانک اطلاعات کلان منطقه

:: برگزاری پانل تخصصی حیطه مرجعیت علمی در آموزش علوم پزشکی زنجان با عنوان ::
 | تاریخ ارسال: 1397/9/27 |
برگزاری پانل تخصصی حیطه مرجعیت علمی در آموزش علوم پزشکی زنجان با عنوان " سیستم های نوین دارورسانی "
      در راستای شناساندن هر چه بهتر حیطه مرجعیت علمی در آموزش علوم پزشکی دانشگاه با عنوان دارو رسانی Drug Delivery پانل تخصصی " سیستم های نوین دارورسانی " با حضور جناب آقای دکتر پرویز قزلباش ریاست محترم دانشگاه و رئیس شورای کلان منطقه شش آمایشی کشور، رؤسا، مدیران و اعضاء هیأت علمی دانشگاه به همت معاونت آموزشی دانشگاه، کارگروه آینده نگاری و مرجعیت علمی دانشگاه و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه در تاریخ 97/09/26 برگزار شد. مباحث این پانل شامل کلیات سیستم های دارو رسانی - سیستم های نوین درمانی به سوی افزایش اثربخشی داروها و بهبود بیماریها - دارو رسانی بر پایه نانوفناوری بود که سخنرانان اصلی پانل را استاد دکتر مهرداد حمیدی، دکتر صمد ندری و دکتر محمد علی شهبازی اعضاء هیأت علمی دانشگاه بر عهده داشتند.

دفعات مشاهده: 1361 بار   |   دفعات چاپ: 167 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر