:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
معاون مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
آموزش و پژوهش::
اداره امور پایگاهها::
بهبود کیفیت و اعتبار بخشی::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
کنترل عفونت::
اخبار::
دارو و تجهیزات ::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: انفجار گاز شهری در زنجان حادثه آفرید ::
 | تاریخ ارسال: 1398/2/18 |
انفجار گاز شهری در زنجان حادثه آفرید
حادثه نشت گاز در یکی از مناطق زنجان منجر به مصدوم شدن سه نفر شد.
 به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان ؛ بامداد امروز چهارشنبه حادثه نشت گاز در یکی از مناطق زنجان رخ داد و منجر به مصدوم شدن سه نفر شد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان ضمن تایید این خبر افزود: این حادثه ساعت ۱:۵۳ بامداد امروز به مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی علوم پزشکی زنجان گزارش شد که بلافاصله ۲ آمبولانس از پایگاه‌های فوریت های پزشکی روزبه و الهیه به محل اعزام شدند.
دکتر اصغر جعفری روحی اظهار داشت: این حادثه در شهرک الهیه و با علت احتمالی نشت گاز شهری بوده است و بر اثر آن یک خانم ۲۲ ساله، یک کودک ۲.۵ ساله و یک مرد ۲۸ ساله مصدوم شدند.
وی ادامه داد: حال عمومی کودک مساعد گزارش شده اما زن و مرد دچار سوختگی حدود ۴۰ درصدی شده اند که هم اکنون تحت درمان قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۵۵ پایگاه اورژانس شامل ۱۷ پایگاه شهری، ۳۷ پایگاه جاده ای و یک اورژانس هوایی با پرسنل مجرب در این حوزه خدمت رسانی می کنند.

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center

مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی