:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
معاون مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
آموزش و پژوهش::
اداره امور پایگاهها::
بهبود کیفیت و اعتبار بخشی::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
کنترل عفونت::
اخبار::
دارو و تجهیزات ::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: صاعقه جان چوپان نوربهاری را گرفت ::
 | تاریخ ارسال: 1398/2/21 |
صاعقه جان چوپان نوربهاری را گرفت
جوان نوربهاری بر اثر برخورد رعد و برق جان خود را از دست داد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی و روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در زنجان ساعت ۶: پنجشنبه اهالی شهر نوربهار از توابع خدابنده زنجان با مراجعه حضوری به پایگاه اورژانس نوربهار درخواست کمک برای نجات جان جوان ۲۴ ساله که دچار ایست قلبی و تنفسی شده بود را کردند.
با توجه به بررسی های اولیه، علی رغم عدم وجود هرگونه علائم حیاتی در مصدوم احیا قلبی ریوی شروع و وی به درمانگاه نوربهار انتقال یافت.
عملیات احیا قلبی ریوی در درمانگاه نیز ادامه داشت ولی متاسفانه به علت شدت آسیب ها نتیجه ای حاصل نشد و در نهایت فوت مصدوم توسط پزشک تایید شد.
همچنین بنا به اعلام همراهان، زمان حادثه مشخص نبوده و اهالی بصورت اتفاقی متوجه بروز حادثه شده اند.

توصیه می شود در زمان وقوع طوفان و رعد و برق از حضور در فضاهای باز، زیر درختان و حضور در ارتفاعات و مناطق کوهستانی خودداری شود.

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center

مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی