:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
مدیریت::
معاونت اجرایی::
معاونت فنی و عملیات::
اخبار::
تماس با ما::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: نجات معجزه آسای سرنشینان در سقوط خودرو به دره ::
 | تاریخ ارسال: 1398/2/21 |
سرنشینان خودرو در سقوط به دره ای با عمق بیش از ۵۰۰متر به طور معجزه آسایی نجات یافتند.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی و روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در زنجان ساعت :۴ دقیقه پنجشنبه اردیبهشت ماه طی تماس تلفنی با مرکز اورژانس ۵ خرم دره گزارش سقوط خودرو ۴۵ به دره و وضعیت اورژانسی داده شد و بلافاصله آمبولانس پایگاه فوریت‌های پزشکی غزال با همراهی تیم نجات هلال احمر به محل حادثه در حدفاصل بین روستاهای اسلام آباد و پیله ورین در مسیر کوهستانی و صعب العبور اعزام شدند.
در بررسی صحنه حادثه خودرو به دره ای با عمق بیش از ۵ متر سقوط دو خانم و یک کودک ۴ ماهه دچار آسیب شده بودند که در ماموریتی دشوار و طاقت فرسا با همراهی و مساعدت مردم مصدومین به داخل آمبولانس منتقل شدند.
مصدومان حادثه پس از اقدامات درمانی پیش بیمارستانی به مرکز درمانی بوعلی خرم دره منتقل شدند و حال عمومی آنها مساعد گزارش شده است.

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center

مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی