Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
معرفی::
اخبار و رویدادها::
کنگره ها و کنفرانس ها::
کارگاههای آموزشی::
آیین نامه و دستور العمل ها::
راهنماها::
تفاهم نامه ها::
اولویتهای تحقیقاتی::
فرم ها ::
شورای پژوهشی::
شورای عالی مراکز تحقیقاتی::
پژوهشگران برتر::
فرایندها::
ارزشیابی تحقیقات::

فعالیت سایت مديريت پژوهشي راچگونه ارزیابی میکنید؟
بسیار ضعیف

:: برگزاری دومین دوره آموزشی مطالعات نظام مند با همکاری موسسه JBI دانشگاه آدلاید استرالیا ::
 | تاریخ ارسال: 1398/4/24 |
به اطلاع می رساند در راستای قرار گرفتن مرکز تحقیقات پزشکی مبتنی بر شواهد دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همکاری موسسه JBI دانشگاه آدلاید استرالیا دومین دوره آموزشی جامع مطالعات مرور نظام مند را برای اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار نماید. لازم به ذکر است که مهلت ثبت نام در این دوره تا پایان تیر ماه بوده و به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
دفعات مشاهده: 2710 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر