Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
درباره ما::
سلامت بانوان::
برنامه های فرهنگی آموزشی::
کارگاه ها::
مقالات و طرح های پژوهشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
گالری تصاویر::

تلفن تماس:

:: در آبان ماه سال‌جاری برگزار می‌شود؛ جشنواره فرهنگی و هنری بانوان شاغل و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1398/5/31 |

در آبان ماه سال‌جاری برگزار می‌شود؛
جشنواره فرهنگی و هنری بانوان شاغل و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان زنجان
جشنواره فرهنگی و هنری بانوان شاغل و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان زنجان به همت دانشگاه علوم پزشکی زنجان ۸ تا ۱۰ آبان‌ماه سال‌جاری برگزار می‌شود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، جشنواره فرهنگی و هنری بانوان شاغل و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان زنجان به همت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ۸ تا ۱۰ آبان‌ماه سال‌جاری در محل مجموعه فرهنگی - تاریخی شهرداری (کارخانه کبریت سابق) واقع در خیابان صفا برگزار می‌شود.
گفتنی است: علاقمندان جهت ثبت‌نام می‌توانند تا پایان شهریورماه سال‌جاری از طریق واحد امور بانوان واحدهای تابعه دانشگاه اقدام نمایند.

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4317