:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
معاون مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
آموزش و پژوهش::
اداره امور پایگاهها::
بهبود کیفیت و اعتبار بخشی::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
کنترل عفونت::
اخبار::
دارو و تجهیزات ::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: ریزش آوار در خدابنده زنجان هفت مصدوم بر جا گذاشت ::
 | تاریخ ارسال: 1398/6/3 |
ریزش آوار در یکی از روستاهای شهرستان خدابنده هفت مصدوم برجای گذاشت؛ مصدومان این حادثه به بیمارستان امیر المومنین(ع) انتقال یافتند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان گفت: این  واقعه  صبح روز شنبه به دلیل گودبرداری در روستای حسین آباد شهرستان خدابنده رخ داد که با اعلام حادثه به اورژانس ۵ بلافاصله پنج دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.

دکتر اصغر جعفری افزود: این تعداد آمبولانس از پایگاه های محمود آباد، کهلا، زرین رود و مرکز خدابنده به محل اعزام شدند و هفت مصدوم این حادثه را به بیمارستان امیر المومنین(ع) خدابنده انتقال دادند.

وی اضافه کرد: متاسفانه در این حادثه  هفت نفر  شامل چهار مرد و سه خانم  مصدوم شدند که از این تعداد ۲ نفر را کودکان سنین پنج و ۱۱ ساله تشکیل می دهد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان یادآور شد: هم اکنون این مصدومان در حال درمان هستند و خدمات لازم به آنان ارائه می شود.

هم اکنون ۵۵ پایگاه اورژانس شامل ۱۷ پایگاه شهری، ۳۷ پایگاه جاده‌ای و یک اورژانس هوایی با پرسنل مجرب در استان زنجان خدمت رسانی می‌کنند.

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center

مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی