Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
اعضای شورای مشورتی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
فرم ها و آئین نامه ها::
ارتباط با ما::

سامانه اطلاعات آماری کلان منطقه
سامانه بانک اطلاعات کلان منطقه

:: قائم مقام وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اولین سمپوزیوم کشوری مطالعات میان رشته ای؛ برای حل مشکلات بهداشت و درمان باید از سایر بخشها است ::
 | تاریخ ارسال: 1398/11/19 |
قائم مقام وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اولین سمپوزیوم کشوری مطالعات میان رشته ای؛ برای حل مشکلات بهداشت و درمان باید از سایر بخشها استفاده کنیم .

قائم مقام وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اولین سمپوزیوم مطالعات میان رشته ای  با تاکید بر اینکه؛ برای حل مشکلات بهداشت و درمان  باید از سایر بخشها استفاده کنیم گفت: ما بیشتر خواهان کمک رشته های دیگر هستیم تا مشکلات را حل کنیم و این شامل حوزه مدیریت هم می شود.
دکترایرج حریرچی قائم مقام وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح روز چهارشنبه 16 بهمن ماه در مراسم افتتاحیه  اولین سمپوزیوم کشوری مطالعات میان رشته ای به بیان انتظارات حوزه سلامت از مطالعات میان رشته ای پرداخت و گفت: شکی نیست که در جهان و ایران پیشرفتهای زیادی در حوزه سلامت اتفاق افتاده در طی چند دهه اخیر و چهل سال اخیر افزایش قابل توجه امید به زندگی  در کشور افزایش پیدا کرده و کیفیت زندگی هم به تبع آن افزایش داشته است و خیلی از بیماری های تغذیه ای کنترل شده است.
وی افزود: ولی برخلاف تصور نیاز جوامع به خدمات بهداشتی و درمانی و خدمات حوزه سلامت نیز افزایش پیدا کرده است دلیل آن روشن است افزایش امید به زندگی به عنوان یک دستاورد منجر به افزایش تعداد افراد مسن و کهنسال در جامعه می شود و 60 درصد بستری ها مربوط به افراد بالای 60 سال است، چون بیمار یها مرتبط با سن پیری پیش می آید انتظارات مردم هم بالا می رود و همینطور با ورد تکنولوژی های جدید نیازها هم افزایش پیدا می کند.
این مسئول وزارت بهداشت تصریح کرد:  حل مشکلات مربوط به سلامتی حداقل 20 درصد در حوزه بهداشت و در مان تعریف شده وبقیه آن وابسته به عوامل اقتصادی و اجتماعی است سبک زندگی و میزان فقر و طلاق و ... تاثیر گذار است و عوامل محیطی و ..  و وزارت بهداشت اگر بخواهند همه مسایل را با دانش خود حل کند حتما ناتوان خواهد بود، می تواند رهبری و هدایت کند ولی اگر منحصر به خود باشند دچار شکست می شود باید از سایر رشته ها هم در آموزش و پژوهش و اجرا کمک بخواهیم.
وی تاکید کرد: ما بیشتر خواهان کمک رشته های دیگر هستیم تا مشکلات را حل کنیم این شامل حوزه مدیریت هم می شود؛ اگر بخواهیم مشکلات بهداشت و درمان را حل بکنیم باید ازسایر بخشها استفاده نیز بکنیم.
دکتر حریرچی افزود: هشت و نیم  درصد تولید ناخالص ملی در حوزه بهداشت و درمان هزینه می شود.این رقم بسیار بالایی است در دنیا نیز به تقریبا به همین میزان است و با اجرای طرح تحول سلامت این سقف حداکثری هزینه برای حوزه بهداشت و درمان خواهد بود و بیشتر نخواهد شد و این را باید حفظ کنیم و  برای اینکه سلامت بیشتر با پول و هزینه موجود ایجاد کنیم  احتیاج به کمک سایر بخشها داریم یکی از اهداف چهار گانه حوزه سلامت بهداشت جهانی نیز این است پس خیلی ظرفیت  و منبع نخواهیم  داشت   برای اینکه سلامت بیشتر با پول موجود مان بدست بیاوریم احتیاج به همکاری های بین رشته ای داریم.

دفعات مشاهده: 956 بار   |   دفعات چاپ: 85 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر