:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان خبر داد: تجهیز کتابخانه‌های خوابگاه‌های دانشجویی به بیش از ۲۵۰ نسخه کتاب جدید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ اسفندماه ۹۹)
:: آغاز واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در شهرستان طارم
:: تقدیر از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زنجان در راستای ممیزی نظام آراستگی
:: پنجمین جلسه مسئولین وبسایت انگلیسی بیمارستان‌ها و دانشکده‌ها تشکیل شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: متخصص نوزادان؛ خوشبختانه تهدید جانی ویروس کرونا در بچه‌ها کم است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/2 |

متخصص نوزادان؛

خوشبختانه تهدید جانی ویروس کرونا در بچه‌ها کم است
دکتر زهره ترابی در برنامه عافیت اظهار داشت: بچه‌ها بیماری کرونا را می‌گیرند ولی علائم زیادی ندارند و خوشبختانه تهدید جانی این ویروس در بچه‌ها کم است و نگرانی دقیقا همین جا است که ناقل بیماری هستند و حتی پس از بهبودی هم ممکن است ناقل باشند .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، متخصص نوزادان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم و خدمات بهداشتی درمانی زنجان جمعه اول فروردین ماه سال‌جاری، در ویژه‌برنامه عافیت از استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه، اظهار داشت: نوزاد تازه متولد شده باید مداوم چک شود ولی در شرایط موجود که با بیماری کرونا مواجه هستیم، یک خبر خوب برای والدین داریم و آن اینکه، بچه‌ها در مقابل این ویروس تقریباً مقاوم هستند .
وی افزود: برطبق آمار موجود، احتمال مرگ و میر نوزادان در مقابل این بیماری کم است، اما با افزایش سن، بویژه بالای ۵۰ و ۶۰ سال با خطر مواجه هستیم.
دکتر ترابی با بیان اینکه بیماری کرونا یک بیماری جدیدالورود است و از عملکرد آن زیاد مطلع نیستیم افزود: این ویروس قبلا شناخته شده بود، با علائم سرماخوردگی عادی و خیلی سریع رفع می‌شد. ولی الان جهش پیدا کرده و به این صورت آمده و دوستدار ریه شده و با جایگزین شدن در ریه، اختلال تنفس ایجاد می‌کند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم و خدمات بهداشتی درمانی زنجان اظهار داشت: بچه‌ها این بیماری را می‌گیرند ولی علائم زیادی ندارند و خوشبختانه تهدید جانی این ویروس در بچه‌ها کم است و نگرانی دقیقا همین جا است که ناقل بیماری هستند و حتی پس از بهبودی هم ممکن است ناقل باشند بنابراین به والدین توصیه می‌شود که شرایط فعلی را جدی بگیرند و در خانه بمانند.
به گفته دکتر ترابی نوزادی که متولد می‌شود پزشک معاینه‌اش می‌کند و همان بدو تولد تا ۴۸ ساعت معمولا در بیمارستان‌ها هستند و اگر موردی باشد اجازه خروج از بیمارستان را نمی‌دهند.

دفعات مشاهده: 225 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر