:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در مرحله اول ۱۰۰درصد واکسنهای دریافتی کرونا تزریق شده است
:: جلسه مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کرونا شهرستان طارم تشکیل شد
:: رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود؛ نیاز حوزه سلامت همراهی مردم، مشارکت‌های اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است
:: جلسه مشترک قرارگاه عملیاتی و ستاد مدیریت و پیشگیری از بیماری کرونا شهرستان ابهر برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول اردیبهشت ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: تقدیر رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ؛ به پاس اقدامات ارزشمند سیستم بهداشت و درمان استان د ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/13 |
تقدیر رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ازرئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاهها در نشست مشترک روسای دانشگاههای استان از عملکرد سیستم بهداشت و درمان استان درپیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا تقدیر نمود

به گزارش وب دا - زنجان؛ حجه الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مسئولین دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای و روسای دانشگاههای استان در نشست مشترک روز دوشنبه 12 خرداد از دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به پاس اقدامات ارزشمند سیستم بهداشت و درمان استان در پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا با اهدا لوح و هدیه ای قدر دانی نمودند.

در این لوح آمده است:
در شرایط امروز که تحول و تطور ازشاخصه های بارز آن است ما برای پیشرفت همه جانبه نیازمند جریان‌سازی بر مبنای نگرش توحیدی و بهره گیری از فواید مترتب بر برخورداری از اخلاق و ایمان هستیم .
بخشی از این مهم در ایجاد نگرش جامع و عملکرد خردگرایانه در یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کشور یعنی بخش سلامت محقق خواهد شد که البته پشتوانه عظیمی از تجربه های موفق و عبرت آموز در گذشته و حال نیز تسهیل کننده این جریان است، لذا توجه جدی و اساسی به این مقوله سایر ارکان نظام را در ایفای نقش موثر در تمدن سازی نوین اسلامی که هدف اساسی انقلاب ماست یاری می‌دهد اینجاست که فرهیختگان و اصحاب خرد سهم قابل توجهی در تقویت این فرهنگ دارند.
 حضور ارزشمند جنابعالی و نقش موثر شما در ارتقاء کیفی در حوزه درمان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همچنین تدابیر و اقدامات اساسی در مواجهه با مسائل فرهنگی و اجتماعی حوزه سلامت را ارج نهاد و بدین وسیله مراتب قدردانی و تشکر خود را ابراز می‌دارم از خداوند متعال دوام توفیقات شما را مسئلت دارم.
دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر