:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: جلسه عملیاتی نمودن مصوبات نشست ملی دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/17 |

به گزارش وب دا - زنجان؛ جلسه ای در راستای عملیاتی نمودن مصوبه شماره ۶ جلسه پانزدهم شورا و ابلاغ مصوبات نشست ملی رؤسای دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها در بهمن ۱۳۹۸ مبنی بر اولویت قراردادن "برنامه ارتقای ۸ محصول کشاورزی طبق مصوبه جلسه پانزدهم شورایعالی سلامت و امنیت غذایی" و فعال سازی کمیته فنی تهدیدکننده های محیطی سلامت با موضوع "مدیریت آلایندگی آب و آبیاری محصولات کشاورزی، مدیریت مصرف سموم آفت کش ها، کودهای شیمیایی، مدیریت پسماند و آلودگی خاک"؛  روز یکشنبه یازدهم، با حضور دکتر وفا رئیس خانه مشارکت استان، سرپرست سازمان غذا و دارو ،مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت، و کارشناسان معاونت غذا و دارو و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی به ریاست دکتر شعوری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی در محل دفتر امور اجتماعی دانشگاه تشکیل شد.
دفعات مشاهده: 613 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر