:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در مرحله اول ۱۰۰درصد واکسنهای دریافتی کرونا تزریق شده است
:: جلسه مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کرونا شهرستان طارم تشکیل شد
:: رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود؛ نیاز حوزه سلامت همراهی مردم، مشارکت‌های اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است
:: جلسه مشترک قرارگاه عملیاتی و ستاد مدیریت و پیشگیری از بیماری کرونا شهرستان ابهر برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول اردیبهشت ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: جلسه عملیاتی نمودن مصوبات نشست ملی دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/17 |

به گزارش وب دا - زنجان؛ جلسه ای در راستای عملیاتی نمودن مصوبه شماره ۶ جلسه پانزدهم شورا و ابلاغ مصوبات نشست ملی رؤسای دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها در بهمن ۱۳۹۸ مبنی بر اولویت قراردادن "برنامه ارتقای ۸ محصول کشاورزی طبق مصوبه جلسه پانزدهم شورایعالی سلامت و امنیت غذایی" و فعال سازی کمیته فنی تهدیدکننده های محیطی سلامت با موضوع "مدیریت آلایندگی آب و آبیاری محصولات کشاورزی، مدیریت مصرف سموم آفت کش ها، کودهای شیمیایی، مدیریت پسماند و آلودگی خاک"؛  روز یکشنبه یازدهم، با حضور دکتر وفا رئیس خانه مشارکت استان، سرپرست سازمان غذا و دارو ،مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت، و کارشناسان معاونت غذا و دارو و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی به ریاست دکتر شعوری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی در محل دفتر امور اجتماعی دانشگاه تشکیل شد.
دفعات مشاهده: 427 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر