:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: سیزدهمین ایثار ماندگار منجر به نجات جان سه هموطن از مرگ حتمی شد
:: با اهدا قلب،کلیه ها و کبد جوان زرین رودی دوازدهمین ایثار ماندگار استان به ثبت رسید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: تیم گردشگری وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی از مرکز آیت ا... موسوی بازدید نمودند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۴ آبان ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: نشست کمیته استانی صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/17 |

نشست کمیته استانی صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی
اولین نشست کمیته استانی صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی روز دوشنبه ۱۲خرداد در سالن کنفرانس ستاد ۲ دانشگاه به ریاست جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی و نمایندگان دستگاه های اجرایی عضو کارگروه تشکیل گردید.
به گزارش وب دا- زنجان؛ در ابتدای جلسه دکتر شعوری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی و رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان سخنان خود را با دفاع از حقوق مردم در سلامت آغاز کرد و سلامت را از اولویت های اصلی جامعه مترقی عنوان نمود و در ادامه اظهار داشت جامعه ای که در آن سلامت در حاشیه قرار بگیرد نمی تواند بصورت مطلوب و پایدار توسعه پیدا کند.
وی افزود:  طبق  بررسی ها و تحقیقات انجام شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نقش حداکثر ۲۵-۱۸ درصدی  را در سلامت مردم دارد، ۷۵ درصد دیگر آن در اختیار خود مردم و دستگاههای اجرایی می باشد که تولیت سلامت تحت تاثیر سه ضلع مردم و نخبگان جامعه – سازمان ها و دستگاه های اجرایی  و وزارت بهداشت و درمان می باشد.
دکتر شعوری هدف از تشکیل این کمیته را صیانت از حقوق مردم در سلامت عنوان کرده تا از این طریق پیگیری سلامت مردم  و حل مشکلات حوزه سلامت و عوامل تهدید کننده محیطی باشیم  در صورت عدم حل مشکلات مطرح شده در کمیته با حکم قضایی و با ورود دستگاه قوه قضائیه، مشکلات موجود در حوزه سلامت را پیگیری خواهیم کرد.
رئیس کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت در ادامه اظهار داشت: با توجه به حساسیت  معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان زنجان در خصوص ساماندهی فاضلاب های شهر زنجان ورودی به زنجانرود، رسیدگی به مشکلات زیست محیطی شرکت راشا کاسپین، آبیاری صیفی جات و سبزیجات با فاضلاب خام و تصفیه نشده در حاشیه زنجانرود و مدیریت درست پسماندهای روی در استان و شهر زنجان به عنوان دستور کار این جلسه قرار می گیرد.
در ادامه این جلسه نمایندگان حاضر به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند.

دفعات مشاهده: 750 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر