:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در مرحله اول ۱۰۰درصد واکسنهای دریافتی کرونا تزریق شده است
:: جلسه مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کرونا شهرستان طارم تشکیل شد
:: رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود؛ نیاز حوزه سلامت همراهی مردم، مشارکت‌های اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است
:: جلسه مشترک قرارگاه عملیاتی و ستاد مدیریت و پیشگیری از بیماری کرونا شهرستان ابهر برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول اردیبهشت ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: هشتمین جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/31 |

هشتمین جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه تشکیل شد

هشتمین جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به منظور ارائه نظرات، پیشنهادات و شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه در خصوص بین‌المللی سازی دانشگاه با توجه به شرایط موجود پاندمی کرونا تشکیل شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، پنجشنبه ۲۹ خردادماه سال‌جاری، هشتمین جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، معاونین دانشگاه و روسای بیمارستان‌ها و سایر مدعوین، به منظور ارائه نظرات، پیشنهادات و شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه در خصوص بین‌المللی سازی دانشگاه با توجه به شرایط موجود پاندمی کرونا تشکیل شد.

در این جلسه به ارائه اخبار دانشگاه‌های جهان در زمان کرونا، بررسی مصوبات هفتمین جلسه شورای بین‌المللی‌سازی دانشگاه و  ارائه گزارش اقدامات انجام شده امور بین‌الملل دانشگاه در سه ماهه اول سال ۹۹ پرداخته شد و با عنایت به رهنمون‌های رئیس دانشگاه، مواردی به تصویب رسید.
دفعات مشاهده: 303 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر