معرفی واحد و سرپرست واحد

 | تاریخ ارسال: 1399/4/8 | 
             مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
           خانم مهندس لاله احرامی 
          
تحصیلات: کارشناس ارشد فیزیولوژی تغذیه ورزشی 
           پست الکترونیک: foodsupzums.ac.ir
           شماره تماس: ۳۳۱۵۶۲۱۰ – ۰۲۴ ،   ۳۳۴۲۰۶۵۲ - ۰۲۴   
          
شماره فکس: ۳۳۴۲۰۶۵۲ - ۰۲۴


 


  • مسئول دفتر:
نام و نام خانوادگی: خانم گرجی کاظمی         شماره تماس:     ۳۳۱۵۶۲۱۱ - ۰۲۴
هدف کلی این مجموعه، ایجاد نظام نظارتی مستمر و یکپارچه جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین افزایش ایمنی و سلامت در جامعه می باشد.

شرح وظایف مبسوط :

  • بازدید و کنترل ادواری کارخانجات صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، سردخانه های نگهداری مواد غذایی در محدوده استان طی زمان بندی مشخص (جهت مراکز تولید حداقل هر دو ماه یکبار) جهت بررسی و اطمینان از شرایط خوب ساخت (GMP) ، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی.

  • نمونه برداری از فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه (PMS) جهت کنترل و پایش و اقدام و پیگیری های لازم در خصوص ارسال به موقع به آزمایشگاه و نتایج نامنطبق واصله

  • شناسایی واحدهای تولیدی غیر مجاز و زیرزمینی و اعمال ضوابط و قوانین در مورد آنها.

  • گزارش تخلفات واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مراکز عرضه آرایشی و بهداشتی به کمسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی مراجع قضایی و پیگیری های مربوطه تا حصول نتیجه.

  • تکمیل چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs جهت واحدهای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی بطور سالیانه و نظارت بر اجرای برنامه های مذکور و ایجاد بستری مناسب در آن ها جهت اخذ گواهی ISO ۲۲۰۰۰.

  • رتبه بندی واحدهای تولیدی صنایع مختلف غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.

  • الزام پایش برچسب گذاری نشانگرهای رنگی جهت ۱۰۰% فراورده های غذایی و آشامیدنی مشمول

  • کاهش سهم قاچاق و تقلب و ارائه کالا و خدمات تحت نظارت سازمان غذا و دارو با انجام بازرسی و برخورد با مراکز عرضه غیر مجاز

  • بازدید از فروشگاه ها و مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح استان جهت ارزیابی و بررسی محصولات مذکور و شناسایی و کنترل محصولات تقلبی و قاچاق حداقل هفته ای ۲ بار.

  • ارسال دقیق و به موقع آمار عملکرد و شکایات ماهانه و سه ماهه به اداره کل و مراجع مربوطه.

  • رسیدگی و پاسخ به درخواست و استعلامات از ادارات و ارگان های مختلف برون سازمانی، درون سازمانی، بررسی درخواست متقاضیان احداث واحدهای تولیدی و انجام امور متفرقه ای چون نمونه برداری از آب های معدنی و ....

  • پایش و ارزیابی مستمر عملکرد واحدهای نظارتی در شبکه ها با برنامه و زمانبندی مشخص در طول سال.

  • تداوم در اجرای طرح غنی سازی آرد در صنایع تولیدی آرد.

  • مشارکت و همکاری در کمیته های مختلف آرد و نان، پیشگیری و ساماندهی قاچاق کالا و ارز، امنیت مواد غذایی

  • ثبت، رسیدگی و پاسخ به شکایات واصله از سایر دانشگاه های علوم پزشکی، ارگان های برون سازمانی، درون سازمانی و عموم مردم مطابق با دستورالعمل واصله از اداره کل در فرایند زمانی حداکثر ۷-۱۰ روز.

  • مشارکت در پایش های ممیزی واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خارج از کشور جهت بررسی و صدور GMP و صدور مجوز واردات جهت شرکت های وارد کننده مربوطه از وزارت بهداشت

  • پاسخ به سوالات عمومی مردم درباره مواد غذایی، فرآورده های آرایشی و بهداشتی

  • راهنمایی جهت خرید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سالم

  • پاسخگویی به سوالات کارآفرینان، صاحبان صنایع و مسئولین فنی

  • دریافت و رسیدگی به شکایات عموم مردم در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

  • فرهنگ سازی و افزایش آگاهی های عمومی در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از طریق چاپ و توزیع بسته های آموزشی و از طریق رسانه های جمعی

  •  


دفعات مشاهده: 1893 بار   |   دفعات چاپ: 138 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر