:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۷ بهمن ۹۹)
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۶ بهمن ۹۹)
:: صدور اخطاریه تعطیلی و پلمب مراکز ارائه خدمات عمومی در سطح شهر زنجان
:: تقدیر ریاست دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ از اعضای ستادمقابله با کرونا شهرستان طارم
:: استاندار زنجان در برنامه عافیت تاکید کرد: همکاری مردم و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی موجب شد تا وضعیت خوب حاصل شود
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: پیام تبریک دکتر قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت روز خبرنگار ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/17 |

پیام تبریک دکتر قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت روز خبرنگار

با سلام و درود به روح بلند و پاک شهدای عرصه خبر

۱۷ مرداد ماه مصادف با روز بزرگ خبرنگار را به همه خبرنگاران فرهیخته،به ویژه جهادگران سخت کوش عرصه خبر "حوزه بهداشت و درمان و سلامت " تبریک عرض می نمایم.

تقارن این روز را با عید سعید غدیر به فال نیک می گیرم و امیدوارم با کسب فیض از این منبع عظیم بتوانیم خادم خوب ملت بزرگوارمان باشیم و به تکلیف خود به شایستگی عمل کنیم.

کرونا عرصه عملی آزمون الهی برای همه بود و نشان داد خبرنگاران و اصحاب رسانه های حوزه سلامت با فکر و نگاه بلند، اندیشه پاک و غنی، قلب سلیم، قلم ارزشمند و معجزه گر ، کلام نافذ،همراهی صمیمانه و پشتیبانی قاطع، پشتوانه دلگرم کننده مدافعان و مجاهدان خط مقدم مبارزه با کرونا بودند.

سلام و درود بر شما یاران و همراهان رسانه های دیداری،شنیداری،مکتوب و مجازی که با تکیه بر حرفه ای گری و ارزش گرایی، اخبار خوب، مفید و امید بخش مخابره کردیدِِ و امید، آرامش روحی، روانی و اجتماعی را به ارمغان آوردید و موجب ارتقای آگاهی، سواد رسانه، دانش و مهارت مردم عزیز و نجیب استان عزیزمان در حوزه سلامت شدید.

شما با تلاش صادقانه و خالصانه تصویری زیبا و شور انگیز و امید بخش از خدمت جانانه و فداکاری بی نظیر کادر بهداشت و درمان را ترسیم کردید.

تبریک و تهنیت مجدد و مضاعف بر شما که در روزهای سخت و پر چالش در کنار ما بودید و با درک حساسیت و شرایط ،جانانه کمک کردید تا از مشکلات و موانع بسیار سخت عبور کنیم.

پر واضح است که همواره اصحاب متعهد و مسئولیت شناس رسانه و خبرنگاران با وجدان بیدار، چشمان بینا و تیز بین و زبان نرم و گویا منشا خیر و برکت و رحمت بودند.

بی اغراق شما عزیزان خبرنگار و اصحاب رسانه مقوم و مشوق فعالیت های خادمین وفادار سلامت هستید و می دانم که می توانیم به فضل الهی و توان و هنر متعهدانه و خلاقانه اطلاع رسانی، بهداشت و سلامت جامعه اسلامی را به پرواز در آورده و به اوجی برسانیم که در شان مردم نجیب و فهیم باشد.
دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر