:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: معاون کل وزیر بهداشت تاکید نمود؛ استان زنجان در مهار بیماری کرونا از استانهای پیشرو است
:: فرمانده سپاه ناحیه زنجان؛ اجرای طرح "شهید قاسم سلیمانی"با هدف شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ دی ۹۹)
:: نشست صمیمی رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با روسا، مدیران داخلی و مالی بیمارستان‌های استان برگزار شد
:: درسفر یکروزه معاون کل وزیر بهداشت به استان زنجان؛ بازدید از حوزه های عملیاتی طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: زوم بسیج همگانی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/10 |

باحضور معاون بهداشتی و معاون سپاه انصار المهدی(عج) در برنامه عافیت تاکید شد:

لزوم بسیج همگانی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا
در ویژه برنامه عافیت که با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و معاون هماهنگ کننده سپاه انصار المهدی ضمن تشریح طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی؛ تاکید شد: بسیج همگانی برای قطع زنحیره شیوع بیماری ضروریست .

به گزارش وب دا زنجان؛  قسمت ۱۳۷ ویژه برنامه عافیت (ارتباط مستقیم استودیو سلامت با شبکه اشراق استان) با حضوردکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان و سرهنگ بابایی معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالمهدی استان شامگاه روز یکشنبه ۹ آذر ماه برگزار شد.
 سرهنگ بابایی در  تشریح بر نامه های  طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: این طرح در راستای مهار ویروس کرونا و  قطع زنحیره شیوع بیماری است که طبق تفاهم نامه  همکاری وزارت بهداشت و بسیج مستضعفین انجام می گیرد .

وی با تاکید بر اینکه حضور بسیج در مواقع مختلف در کشور  از جمله هشت سال دفاع مقدس، سوانح طبیعی و ...غیرقابل انکار است افزود:  نیرو های مخلص بسیجی در مواقع  بحرانی پیشتازبودند و هستند و در این شرایط ویژه در کشور به این طرح هم لبیک گفته و وارد میدان شده اند .

سرهنگ بابایی افزود: برای اجرای این طرح از روز اول سه لایه تشکیل شده است در استان فرمانده طرح و عملیات استاندار است و مسئول عملیات هم سردارکرمی فرمانده سپا انصار المهدی (عج) و در شهرستانها نیزبا ریاست فرماندار و مسئول عملیات نیز فرمانده سپاه شهرستان تعیین شده است .
وی گفت: ۵ کمیته تشکیل شده کمیته حمایت و قرنطینه که با مسئولیت بسیج، کمیته رهگیری و مراقبت با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی، کمیته آموزش همگانی با مسئولیت صدا و سیما و کمیته پایش و نظارت و کمیته عملیاتی محله که در قالب سه تیم اجرایی در استان وارد عمل خواهند شد که شامل تیم مراقبتی، حمایتی و نظارتی است که با هدف کاهش مرگ و میر و قطع زنجیره انجام خواهد شد.

در ادامه این برنامه دکتر صائینی معاون بهداشتی دانشگاه  بر لزوم بسیج همگانی برای قطع زنجیره بیماری کرونا تاکید نمود و افزود : لازمه این طرح این است که تعداد افراد تست شده افزایش یابد و همینطور افرادی مثبتی که شناسایی می شوند برای قرنطینه کردن آنها اقدام شود چون در داخل منزل برای دیگر افراد را خانواده نیز خطر ابتلا هست،  این طرح تلاش دارد برنامه را دقیق انجام دهد در سطح استان این برنامه عملیاتی و  ساختار بندی آن مشخص شده تیم ها مشخص شده اند و حتی این طرح شروع شده است .
وی تصریح کرد: این برنامه محله محور است در هر محله سه تیم شامل تیم مراقبت ، و حمایت و پایش و نظارت مستقر است که در زیر مجموعه کمیته محله فعالیت خواهند کرد در قالب مراکز جامع سلامت و پایگاههای  سلامت که وجود دارند
رئیس مرکز بهداشت استان گفت: مراقبت افرادی که مشکوک هستند و شناسایی می شوند، کیت های تشخیص سریع انجام می شوند ظرف نیم ساعت امکان پاسخ است به محض جواب مثبت تیم مراقبت به منازل مراجعه خواهند کرد و افراد و اطرافیان را رهگیری خواهند کرد نتیجه مثبت باشد اطرافیان نیز بررسی خواهند شد افرادی که بیماری آنان مثبت است باید از منزل  خارج شده و قرنطینه شوند .
وی افزود: افرادی که داخل منزل باشند دیگر اعضای خانواده نیز درتهدید هستند این طرح تلاش دارند مراکر قرنطینه افزایش یابد و افراد تست مثبت قرنطینه شوند

دکتر صائینی گفت: در مورد خانواده هایی که افراد سالمند دارند و گروههای پرخطر این طرح جدی تر است تلاش داریم افراد سالمند مورد حمایت قرار گیرند کمتر مراجعه داشته باشند و از منزل خارج شوند تا در خطر آلودگی قرار نگیرند .

وی افزود: تیم پایش و نظارت با همکاری نیروهای بسیج و هلال احمر و در رساتای تقویت به بهداشت نظارت و بازرسی  کسبه افزایش  خواهد یافت.
معاون بهداشتی دانشگاه وظیفه تیم حمایت را نیز حمایت اززافراد نیازمند شناسایی شده و خانواده هایی که سرپرست آنها دچار بیماری شده و یا در قرنطینه سهتند عنوان کرد و افزود: از ظرفیت بسیج برای حمایت از این افراد استفاده خواهد شد تا کمتر خارج شوند و کمتر در خطر قرار بگیرند .
دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر