:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۴ بهمن ماه ۹۹)
:: مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان؛ حدود ۵ درصد مردم استان فاقد بیمه هستند
:: کسب رتبه برتر کشوری توسط هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: دوازدهمین جلسه شورای بین‌المللی‌سازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تشکیل شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (دوم بهمن ۹۹)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: تشریح طرح زیست فردی و اجتماعی جدید در شورای اطلاع‌رسانی استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/11 |
تشریح طرح زیست فردی و اجتماعی جدید در شورای اطلاع‌رسانی استان زنجان

سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان پیشنهاد دانشگاه برای اجرایی و عملیاتی کردن طرح زیست فردی و اجتماعی جدید متاثر از کرونا "همزیستی با کرونا" را تشریح کرد .

پایگاه خبری وب‌دا، زنجان- دکتر مصطفی محمدی صبح سه‌شنبه یازدهم آذرماه در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان با بیان اینکه ایران جزء ۱۰ کشور بلاخیز دنیاست و طبیعی است که دولت و مدیران، و همه مردم متناسب با این شرایط و موضوع توانمندی و مهارت‌های لازم برای زندگی و مدیریت بحران را داشته باشیم اظهار داشت: باید مسیر شفافیت و صداقت را در پیش بگیریم و شکاف بی‌اعتمادی را پر کنیم و اجازه گسترش آنرا ندهیم.

سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان افزود: ماهیت بیماری کرونا طوری است که به خاطر عدم قطعیت بر تناقضات و شک و تردیدها دامن زده است. و در این راستا، تا دیر نشده و این آسب برای دولت، مدیران و مردم شدیدتر و عمیق‌تر نشده، باید به جای انتظار و بازگشت به سبک گذشته، به زندگی در شرایط جدید و دنیای جدید فکر، و برای آن برنامه‌ریزی کنیم .

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس با تاکید براینکه باید شفاف‌سازی کنیم تا همه درک درستی از واقعیت‌ها داشته باشند و تغییر را بپذیرند تصریح کرد: کرونا فرصت بزرگی را برای تغییر و تحول ایجاد کرده که نباید این فرصت از بین برود .

دکتر محمدی در ادامه پیشنهادات خود در قالب این طرح که با مشارکت و همکاری اصحاب رسانه و اساتید صاحب‌نظر در این خصوص تهیه شده را، در ۶ محور حکمرانی با رویکرد تجدید نظر در سیاست‌ها، و برنامه و بودجه با اولویت کرونا و محوریت سلامت- مشوق‌ها و حمایت‌های قانونی، مالی و مالیاتی- حمایت عملی از اقشار نیازمند، آسیب‌پذیر و در معرض آسیب- سبک مدیریتی با رویکرد جهادی و انقلابی و پاک‌دست، دارای مهارت، توانمندی و انگیزه خدمت و مدیریت بحران- سبک کسب و کار با رویکرد دانش‌بنیان، کسب و کارهای کوچک و متوسط زودبازده، مشاغل خانگی، فناورانه، نوآورانه و کارآفرینانه- سبک زندگی با رویکرد تبدیل خانه به کانون تربیت و انسان‌سازی، و تولید و تدریس و آموزش و پژوهش- برنامه عملیاتی و نقشه راه فرهنگی، هنری و اجتماعی با رویکرد حضور و مشارکت حداکثری مردم و گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم نهاد در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی- تدوین و اجرای برنامه‌ها و رسانه‌ها و نقش‌آفرینی بیش از پیش آنها در مدیریت بحران و اطلاع رسانی- آموزش و فرهنگ‌سازی با برنامه عملیاتی موردنظر و دستگاه‌های اصلی متولی و همکار، ارائه کرد .

به گزارش وبدا این جلسه به ریاست دکتر خدابخش مرادی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان و سایر مدیران استانی در سالن اجتماعات پیامبر اعظم ص برگزار شد.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر