:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۴ بهمن ماه ۹۹)
:: مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان؛ حدود ۵ درصد مردم استان فاقد بیمه هستند
:: کسب رتبه برتر کشوری توسط هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: دوازدهمین جلسه شورای بین‌المللی‌سازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تشکیل شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (دوم بهمن ۹۹)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: متخصص روانپزشکی؛ دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/12 |

متخصص روانپزشکی؛
دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است

دکتر مینا شعبانی در برنامه عافیت با بیان اینکه علائم افسردگی در سالمندان با دیگر افراد و جوانان متفاوت است، ابراز داشت: علائمی مثل بدن درد و دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است که باید جدی گرفته شود.

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان شامگاه سه‌شنبه یازدهم آذرماه، در قسمت ۱۳۸ ویژه برنامه عافیت، مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر اهمیت سلامت و بهداشت روان سالمندان درخصوص بیماری کرونا اظهار داشت: در طول این چند ماهی که از شیوع بیماری کرونا گذشته، آمارها نشانگر درصد ابتلای بالای سالمندان به بیماری کرونا است که در این خصوص سالمندان دارای بیماری‌ زمینه‌ای مثل فشارخون، دیابت، بیماری‌های تنفسی و... مستعد ابتلا به کرونا هستند.

دکتر شعبانی افزود: از طرفی مسائل مربوط به بهداشت و سلامت روان هم مطرح است که اضطراب، استرس و افسردگی منجر به ضعیف شدن سیستم ایمنی سالمندان می‌شود. که این موارد باهم دست به دست هم داده و مشکلات عدیده‌ای را ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: فردی دارای بهداشت روان است که نه تنها مبتلا به افسردگی و اضطراب و ... نیست بلکه در اجتماع هم فعال، و دارای روحیه شادی است و ارتباط اجتماعی خوبی هم با دیگران دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه علائم افسردگی در سالمندان با دیگر افراد و جوانان متفاوت است، ابراز داشت: علائمی مثل بدن درد و دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است که باید جدی گرفته شود.

به گفته این روانپزشک علائمی مثل اختلالات خواب و اشتها، احساس یاس و ناامیدی و گناه، و فراموشی هم از دیگر علایم افسردگی در سالمندان است.

دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر