:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: درسفر یکروزه معاون کل وزیر بهداشت به استان زنجان؛ بازدید از حوزه های عملیاتی طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/12 |

دکتر محمدرضا صائینی جهت ارزیابی نحوه ارائه خدمات به مردم در شرایط بحران و موج سوم بیماری کروناویروس به شهرستان خدابنده سفر کرد.

صبح چهارشنبه دوازدهم آذرماه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رئیس مرکز بهداشت استان در سفر سرزده به شهرستان خدابنده، ضمن بازدید از مراکز بهداشتی درمانی این شهرستان، نحوه ارائه خدمات به مردم در شرایط بحران و موج سوم بیماری کروناویروس را ارزیابی نمود.  در ادامه این بازدید، دکتر صائینی در جلسه‌ای، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک تاکید، و رهنمودهای لازم را در راستای پیشگیری و کنترل کروناویروس ارائه نمود .
دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر