اعضای اصلی گروه |
دکتر مجید امین زارع | ||
روش های نمونه برداری | شیمی مواد غذایی |
دکتر حسن حسن زاد آذر | ||
میکروب شناسی مواد غذایی | اصول نگهداری مواد غذایی | ایمنی و غلات، میوه و سبزی |
تاثیر فرایند بر ارزش مواد خوراکی |
دکتر کوروش کمالی | ||
اپیدمیولوژی و ارزیابی خطر |
دکتر رعنا دیزجی | ||
سم شناسی | سم شناسی حرفه ای | سم شناسی شغلی |
اصول سم شناسی مواد غذایی |
دکتر عادل میرزا علیزاده | ||
شیمی مواد غذایی | کنترل کیفیت آماری مواد غذایی |
اعضای وابسته گروه |
دکتر محمدرضا مهراسبی | ||
ایمنی آب آشامیدنی و نوشیدنیها |
دکتر کوروش کمالی | ||
دکتر مهران محسنی | ||
دکتر سید جمال حسینی | ||
اصول سم شناسی مواد غذایی |
دکتر محمدرضا اسکندری | ||
استادان مدعو گروه |