:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان، ۷۵ درصد است
:: پلمپ ۴۰ واحد متخلف در طرح تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۹ فروردین ۱۴۰۰)
:: اجازه نداریم صحت و سلامت مردم را به خاطر بی توجهی به پروتکلها به خطر بیندازیم
:: ۲۹ اردیبهشت ماه سال‌جاری برگزار می‌شود؛ دومین سمپوزیوم مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم پزشکی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/27 |

استاندار زنجان؛

تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است
استاندار زنجان در جلسه ستاد کرونا استان زنجان با تقدیر از خدمات ۱۱ ماه کادر درمانی در خصوص مقابله با کرونا ویروس گفت: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است.

به گزارش وب دا - زنجان؛ دکتر فتح ا.. حقیقی استاندار زنجان در جلسه ستاد کرونا استان که ظهر شنبه ۲۷ دیماه با حضور دکترحریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد؛ همیاری و همراهی همه مسئولین و مدیران عالی استان در کنترل و مهار بیماری کرونا در استان را ستودنی دانست و افزود: همه پای کار بودند، تلاش کردیم این فرهنگ را عملیاتی کنیم و همه مسئولان و مدیران عالی استان هر آنچه در بضاعت داشتند وارد میدان مبارزه و مهار بیماری کرونا شدند.

وی با بیان اینکه در خصوص کاهش بیماری کرونا دراستان اقدامات خوبی انجام گرفته است، اظهار کرد: تا هفته گذشته ۱۱۸ هزار ۳۸۱ تست در استان انجام گرفته که به ازای هر یک هزار نفر ۱۲۰ تست انجام شده است.

استاندار زنجان  با اشاره به  اجرای طرح شهید سلیمانی در استان  گفت: با اجرای موفق این طرح توانستیم مانع از پیک مجدد بیماری شویم بطوریکه نمونه pcr مثبت در آذرماه ۳۵ درصد بود ولی در دیماه به ۱۸درصد کاهش یافت.

وی با تاکید بر اینکه نباید فریب رنگها را خورد و بدانیم با کوچکترین سهل انگاری وضعیت زرد به نارنجی و نارنجی به قرمز تبدیل خواهد شد گفت:  اگر مردم در تجمع و مراسم مختلفی در آرامستان ها و تالارها بدون رعایت شیوه نامه های بهداشتی حاضر شوند کرونا روند صعودی خواهد گرفت.

دکتر حقیقی راه اندازی استودیو سلامت  را برای افزایش آگاهی مردم  نام برد و افزود:  افزایش مراکز ۱۶ ساعته از ۱۱ مورد به ۲۲ مرکز و همچنین بهره گیری از توان همیاران سلامت از دیگر موارد موثر برای کنترل بیماری کرونا در استان بوده است.

رئیس ستاد کرونای استان استفاده از هتل ها و مهمانسراها بعنوان مرکز نقاهتگاهی و بهبود یافتن ۱۰۰۰نفر در این مراکز و همچنین  انسجام خیران برای کمک های مومنانه و کمک به تهیه اقلام بیمارستان از دیگر موارد و اقدامات ستاد مقابله با کرونا ویروس استان زنجان بود.

وی افزود: با تلاشهای شبانه روزی، امروز استان زنجان در تولید اقلام بهداشتی و ضدعفونی نه تنها خودکفاست بلکه نیاز برخی از استانهای دیگر را نیز تامین می کند.

استاندار زنجان خواستار تدوین و ارائه طرح امنیتی و اجرایی از فرمانداران برای نوروز و ساماندهی بازار در روزهای پایانی سال شد.

رئیس ستاد کرونای استان در ادامه زنجان را مهد خیران دانست و افزود:  با تدبیری که اندیشیده شد در یوم العباس زنجانی ها بجای حضور در خیابان ۳۳ میلیارد تومان کمک مومنانه برای نیازمندان آسیب دیده از کرونا تدارک دیدند که این نمونه ای از ولایتمداری و سخاوت مردم استان زنجان و پایتخت شور و شعور حسینی است.

وی افزود: در ایام الله دهه فجر نیز طبق دستوالعمل ارسالی از ستاد ملی کرونا مراسمی در روز ۲۲ بهمن برگزار نخواهد شد فقط رژه خودرویی است و سخنرانی ها در فضای مجازی و از طریق صدا و سیما خواهد بود.

دفعات مشاهده: 319 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر