:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: معاون بهداشت دانشگاه در نشست خبری تاکید کرد: ویروس کرونا با کسی تعاوف ندارد؛ به سفر نروید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۳ اسفندماه ۹۹)
:: در راستای بررسی میزان رعایت پروتکل‌های ابلاغی کرونا؛ بازدید از بخش‌های مختلف درمانگاه شفای ابهر و شهدای خرمدره
:: رئیس شبکه بهداشت و درمان ابهر: وضعیت شهرستان ابهر بسیار شکننده است
:: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان خوش درخشید
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: درسفر یکروزه معاون کل وزیر بهداشت به استان زنجان؛ بازدید از حوزه های عملیاتی طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/27 |
درسفر یکروزه معاون کل وزیر بهداشت به استان زنجان؛
بازدید ازحوزه های عملیاتی طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی
دکتر ایرج حریرچی عصر رور شنبه  ۲۷ دی ماه در سفر یکروزه به استان زنجان از مقر حوزه های عملیاتی (پایگاههای سلامت و پایگاه بسیج)در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بازدید کرد.

به گزارش وب دا - زنجان ؛ دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه ۲۷ دی ماه در سفر کاری یکروزه به استان زنجان از مقرحوزه های عملیاتی (پایگاههای سلامت و پایگاه بسیج) در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی؛ مرکز جامع شماره ۹ (مرکز بهداشتی و درمانی مرحوم مهدی واقع در خیابان فاتح)و پایگاه بسیج واقع در مسجد النبی بازدید نمود و از نزدیک در جریان روند اجرای این طرح در شهر زنجان قرار گرفت .

شایان ذکر است؛ معاون کل وزارت بهداشت در سفر به استان زنجان در جلسه ستاد کرونای استان واقع در استانداری زنجان حضور یافت و ضمن بررسی وضعیت بیماری کرونا در استان از اقدامات ارزشمند و موثر انجام شده  در مهار ویروس کرونا قدردانی نمود .

دکتر حریرچی همچنین ظهر امروز در  نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس نیز حضور یافت.

دفعات مشاهده: 251 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر