:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: شمارش معکوس برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی سلامت و هنر در زنجان
:: درسومین کمیته بین المللی سازی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه
:: سالمندان اولین گروه دریافت کننده واکسن کرونا
:: در دوازدهمین المپیاد علمی؛ کسب مقام‌های برتر توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: جهت درمان بیماران Cf؛ تحویل ۳ دستگاه نبولایزر به دانشگاه‌ علوم پزشکی زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به ریاست استاندار زنجان برگزار شد؛ جلسه بررسی وضعیت شهرستان خرم‌دره در خصوص بیماری کرونا ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/2 |

به ریاست استاندار زنجان برگزار شد؛
جلسه بررسی وضعیت شهرستان خرم‌دره در خصوص بیماری کرونا

جلسه بررسی وضعیت شهرستان خرم‌دره در خصوص بیماری کرونا با بررسی وضعیت شهرستان خرم‌دره، گزارش اقدامات انجام گرفته در راستای پیشگیری و کنترل بیماری، ... برگزار شد .

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، ظهر چهارشنبه اول بهمن ماه در جلسه بررسی وضعیت شهرستان خرم‌دره، گزارش اقدامات انجام گرفته در راستای پیشگیری و کنترل بیماری، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و آخرین وضعیت بستری بیماران در بیمارستان بوعلی توسط محمدی فرماندار، دکتر جلیل کریم‌خانی رئیس شبکه بهداشت و درمان و دکتر سعید فرهادی رئیس بیمارستان بوعلی ارائه شد.

در ادامه برنامه‌های انجام گرفته در راستای اجرای طرح محله محور سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی و عملکرد کمیته‌های نظارتی، حمایتی و مراقبتی به تفکیک ارائه، و وضعیت شهرستان خرم‌دره قبل از اجرای این برنامه، و پس از آن به صورت دقیق و آماری مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر حقیقی در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های مطلوب صورت گرفته در این شهرستان در راستای کنترل بیماری کووید ۱۹، و مدت زمان کوتاه تبدیل وضعیت بیماری از قرمز به زرد که نشانگر عملکرد مطلوب مسئولین و همراهی مناسب و اهتمام مردم عزیز این شهرستان بود، دستورات لازم را جهت نهایی کردن تهاتر ساختمان دانشگاه پیام نور، برای واگذاری به دانشگاه علوم پزشکی زنجان و انتقال اسناد مالکیت ظرف هفته آتی به منظور شروع عملیات اجرایی مرکز جراحی شهرستان خرم‌دره صادر کرد.

در ادامه این جلسه از استاندار زنجان با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از ساختمان مورد نظر جهت احداث مرکز جراحی محدود شهرستان خرم‌دره بازدید کرد .
دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر